2fast2furıous
Üye
sizce en sağlam amino asit hangisidir?????
madman dedi:ben ne daffy ye katiliyorum ne de sana en iyisi tartismasiz,dünyanin en yüksek dozlu ve en güclü amino asiti weider amino blast mega fort üstüne yok hatta yanina yaklasabilecek te yok
madman dedi:Saydam söyle katilmiyorum sen admin olarak sacmalamissin gibi kelimeler kullanmamalisin önce bunu belirteyim burasi mahalle dalasi yapilan biryere benzemiyor.Daffy demiski amino asitler basligi altinda var bu diye hayir efendim yok neden yok orda bir oylama sözkonusu ayriyeten birkac marka ve ürün var orda yani oylamaya katilimda az bu da arkadasimizi demekki memnun etmemis burda soruyor haaaa kasila kasila biz biliyoruz ama söylemeyiz diyosaniz o baska haaa cok biliyosaniz o zaman ben baslik acmistim bms testalon die bir kisi bile yazmamis bu mu yardimci olma bu mu bilgi?Burda siz ve bu konuyla daha uzun yillar ugrasmis kisilerden yardim almak ve bilgi edinmek istiyoruz olay bu gecen gün bir arkadas sormus bu weider amino blast nasil kullanilir dozu nedir diye 2 hafta oldu cevap yok eee bilende yok zaten....
Excursion dedi:DaFFy'ye katılıyorum, bana göre an kral amino, likit amino.
madman dedi:Daffy weider aminonun nasil kullanilacagini zaten yazmistim basli weider amino blast mega fort hakkinda diye sormadan önce sitde arama yaparsin zannetmistim![]()
DaFFy dedi:konuyu açan 2fast2furious ve madman aşağıdaki linke iyi bakın;
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=5190&highlight=en+iyi+amino
gorgeouskykhan ve n-aim; bu başlık var şeklinde başlığı açanı uyarmamıza rağmen siz hala cevap yazıyorsunuz bir şekilde forum düzenine karşı hareket ediyorsunuz biraz özen lütfen.