arkadaşlar protein tozu ile ilgili bir sorum var

arkadaşlar ben protein tozuna başlamaya karar verdim şuan 180cm 73 kilodayım amacım iri bir vücut yapmak antremanlarda çok ağır kilolar kullanıyorum şuana kadar gayet iyi geliştim başlıyalı 4 5 ay oldu sizce bu proteinler kasların gelişmesine büyük bir artı sağlıyormu birde kilo aldırma özelliği varmı bir türlü kilo alamıyorum

formu araştırdım çoğunlukla tadından fiyatından protein miktarlarından kalitesinden bahsedilmiş etkilerini anlatan pek göremedi

Protein tozu senin vücudunun için gerekli olan proteini alamadığın durumlarda takviye(supplement) olarak kullanılan bir üründür. Kilon az ise antremandan sonra whey kullanırsan yağ yakarak kas gelişimi elde edersin tabi ki. Ama amacın kilo almak ise bir kaç proteini birden içeren ürünler var syntha-6 veya myofusion gibi. Bunları deneyebilirsin ya da direk gainer'lardan yararlanabilirsin.

Elbette yarar sağlar. zaten bu ürünü kullansak bile asıl besin kaynağımımızı ihmal etmememiz gerekir.protein tozu alıyorum diye beslenmeden taviz vermeden kullanacağız.Zaten proteini et süt yumurta gibi ürünlerdende alırz ,buna ne gerek gibi bir soru işareti oluşursa; (whey)protein tozunu kullanmamızın amacı kana çabuk karışması ve kasların katabolik reaksiyon sürecini en az zararla atlatılması işinde bize yardımcı olur.Mucize beklemek yanlış ama katkısı elbet olacaktır açıkladığım unsurlardan dolayı...

Back
Yukarı