Arkadaşlar neler yapmam gerekli?

umut1319

Üye
Boyum 1.85 kilom 97 kilo vermek istiyorum yağ oranım %20 civarı bunu düşürmeliyim 6-7 aydır fitness A gidiyorum daha öncedende gecmisim var sizce nasıl r program uygulamalıyım belli bir kiloya sadece kardiyo ile insem yoksa kardiyo ağırlık beraberken nasıl ağırlık programı uygulamalıyım? simdiden teşekkürler

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sporu salla kardeşim. Kilo vermek istiyorsan, beslenme programını gözden geçir.Spor doğrudan kilo verdirmez, yağ kaybı adına iyi bir beslenme programın varsa, spor zayıflamaya yardımcı olur. Bir destektir.
Aslolan beslenmedir. Yoksa günde 3-4 saat spor yapan nice profesyonel göbekli sporcular var.
İş, ne kadar yoğun spor yaptığına değil, nasıl beslendiğine bağlı.

Ama sorduğun soru askıda kalmasın. Ağırlık ile kardiyo, yalnız kardiyodan çok daha iyidir. Hatta sadece ağırlık bile yeterlidir.

Beslenmemi allaha sükür bu hafta düzenledim protein ağırlıklı düşük karbonhidratlı kaliteli karbonhidratlarla beslenmeye basladım abur cuburu bıraktım komple şeker zaten kullanmıyorum tuzu azalttım eyvallah sağolasın irade işi ya bu olay

Ornek agirlik programlari internette ve forumda her yerde var. Kendin arastirabilirsin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim şaka mı yapıyosun benin yazdıgım gereksiz kelimesinde diyet var mı yazmadıgım bir şeyi neden yazdım gibi söyledin anlayamadım diyetimi gayet iyi yapıyorum benim sorunum sporla ha küre gelince zaten gün içinde yoğurduda limonuda pull biberide tavukdu salataydı tüketiyorum içinde yoğurduda her öğünümde yiyorum bunları kür mantıgıyla yapmamın cok bir faydası olmaz mücize gibi şeyler yoktur bu sporda yok portakal c vitamini var yağ yaktırır yok limon yağ yaktırır bunlar elbette etkiler ama oturdugun yerden bi fayda saglasaydı türk insanı yoğurdu en cok tüketen millet yani demek istediğim ben spor ve diyetimi yaptıgım sürece gerisi önemli değil

Gaz sorunu hiç yaşamadım yoğurtda suan da genel olarak light yoğurt tüketiyorum sütaşın yada pınar ın

Back
Yukarı