Arkadaşlar Moralim Bozuldu

Merhabalar BodyForumtr Ailesi. Yeni başladım sayılmaz ama size ufak bir sorum var. Geçen sene evde spor yaptım dambıl'ım vardı 10 kg ve gözle görülür bir gelişmem olmuştu. Doğal protein aldım devamlı (yumurtanın beyazı vs). 1 sene ara verdim tekrar başladım. Vücudumda ister istemez kaslarım çekilmişti. 5 kg ile başladım, 7,5 - 10 kg kadar çıktım. Fakat kaslarım eskisi gibi şişmiyor. Eskiden yaptığımda robot gibi olurdum şimdi ise antreman yaparken kaslarım şişmiyor, antremandan sonra ağrıyor sadece. Ne yapmalıyım? Bunu gördükçe moralim bozuluyor. Sizce artık bırakmalı mıyım sporu?[DOUBLEPOST=1457089122][/DOUBLEPOST]
Merhabalar BodyForumtr Ailesi. Yeni başladım sayılmaz ama size ufak bir sorum var. Geçen sene evde spor yaptım dambıl'ım vardı 10 kg ve gözle görülür bir gelişmem olmuştu. Doğal protein aldım devamlı (yumurtanın beyazı vs). 1 sene ara verdim tekrar başladım. Vücudumda ister istemez kaslarım çekilmişti. 5 kg ile başladım, 7,5 - 10 kg kadar çıktım. Fakat kaslarım eskisi gibi şişmiyor. Eskiden yaptığımda robot gibi olurdum şimdi ise antreman yaparken kaslarım şişmiyor, antremandan sonra ağrıyor sadece. Ne yapmalıyım? Bunu gördükçe moralim bozuluyor. Sizce artık bırakmalı mıyım sporu?
Not: Yeniden Başlayalı 1 ay oluyor bu hafta. Bölgesele geçicem artık.

Sorun ağırlıklarda veya yanlış çalışmadan kaynaklanabilir.Ağırlığı arttırmalı , set ve tekrar sayılarını bir gözden geçirmelisin.Bu yüzden yeterli pump alamıyor olabilirsin.

Sorun ağırlıklarda veya yanlış çalışmadan kaynaklanabilir.Ağırlığı arttırmalı , set ve tekrar sayılarını bir gözden geçirmelisin.Bu yüzden yeterli pump alamıyor olabilirsin.
Bugün yaptığım bölgesel çalışmada eskisi gibi şiştiğini fark ettim. Sanırım dediğiniz gibi yeterince pump alamıyordum. Bir sorum olacak size. Bölgesel çalışmada 1.Gün; Gögüs, 2.Gün: Omuz-Sırt, 3.Gün: Off, 4.Gün: Ön kol - Arka Kol, 5.Gün; Bel-Karın. Bu şekilde çalışıyorum evde. Nasıl sizce?

Aynen öyle dostum, ama bacak çalışmıyorsun galiba.Bacağıda eklemeni tavsiye ederim gelişim açısından.
Şu şekilde yapabilirsin;
1.Göğüs+biceps
2.Sırt
3.off
4.omuz+triceps
5.bacak
Karın çalışmasını da her antrenman sonrası yapabilirsin.

Back
Yukarı