bişey sorabilirmiyim bende antreman sonuna ekliycemde off günlerindede yapmam yanlış olurmu mesela kol kasının gelişimini engeller diye off günlerinde sadece dinleniyorum aynısı karın kası içinde geçerlimi yoksa haftanın 5-6 günü çalışayımmı?Tamamen kişisel tercih, istersen ısınma olarak karın çalışabilirsin.
Karın bölgenizi hergün çalıştırabilirsiniz, overtraining olmayan bir kas grubudur. Hiçbir kas grubunun gelişimine etkisi olmaz. Şahsen ben sadece antrenmanlardan önce ısınmada çalışıyorum, crunch yapıyorum. %10 civarı yağ oranına sahip olmadıktan sonra karın kaslarınız belli olmayacaktır ne kadar çalışırsanız çalışın bu bir gerçektir görünmeyecektir.bişey sorabilirmiyim bende antreman sonuna ekliycemde off günlerindede yapmam yanlış olurmu mesela kol kasının gelişimini engeller diye off günlerinde sadece dinleniyorum aynısı karın kası içinde geçerlimi yoksa haftanın 5-6 günü çalışayımmı?
peki her hareketi aç set kaç tekrar yapmalıyım 15tekrar 3set idealmidir tek hareket içinKarın bölgenizi hergün çalıştırabilirsiniz, overtraining olmayan bir kas grubudur. Hiçbir kas grubunun gelişimine etkisi olmaz. Şahsen ben sadece antrenmanlardan önce ısınmada çalışıyorum, crunch yapıyorum. %10 civarı yağ oranına sahip olmadıktan sonra karın kaslarınız belli olmayacaktır ne kadar çalışırsanız çalışın bu bir gerçektir görünmeyecektir.