Arkadaşlar evde kendi çapımda spor programı hazırladım yardım lütfen

Arkadaşlar kendi yapmıs oldugum evde spor programım sizce işe yararmı ? Protein ağırlıklı beslenıyorum

yaş = 18
kilo = 87
boy = 184

Simdi soylecegim sudur gunde bu kadar calismak dogru olmaz , Suna aciklik getirmen gerekir dambel kaldir ve dambel kol kaldirma nedir nereye calistirmak icin ? Eger elinde dambel varsa sana su sekilde bir program oneririm ;
1gun 3set max tekrar sinav, dumbell chest press ve dumbell ile gogua acma
Dambel kick back - dumbell lying triceps extanstion
2.gun dinlen
3.gun omuz press - dambel yana acis
Biceps curl ve hummer curl
4.dinlen
Sonra tekrarla Tabi ben dambel in kac kg kactane var bilmedigim boyle yazdim Elindeki aletleri tam yazarsan ona gore daha yardimci olnaya calisirim . Dedigim gibi yanlis anlama bu program yanlis gorunur :)
Birde soracagim daha once spor gecmisin varmi ?

Simdi soylecegim sudur gunde bu kadar calismak dogru olmaz , Suna aciklik getirmen gerekir dambel kaldir ve dambel kol kaldirma nedir nereye calistirmak icin ? Eger elinde dambel varsa sana su sekilde bir program oneririm ;
1gun 3set max tekrar sinav, dumbell chest press ve dumbell ile gogua acma
Dambel kick back - dumbell lying triceps extanstion
2.gun dinlen
3.gun omuz press - dambel yana acis
Biceps curl ve hummer curl
4.dinlen
Sonra tekrarla Tabi ben dambel in kac kg kactane var bilmedigim boyle yazdim Elindeki aletleri tam yazarsan ona gore daha yardimci olnaya calisirim . Dedigim gibi yanlis anlama bu program yanlis gorunur :)
Birde soracagim daha once spor gecmisin varmi ?
Hocam oncelıkle dedıgınız şeyler ingilizce anlıyamadım bi tek omuz press dambell yana acıs onu anladım digerlerini anlıyamadım malesef 2 adet 5 kg dambell ' im var[DOUBLEPOST=1441997313][/DOUBLEPOST]
Bence mekik ve dipsde ekle squatda yap ağırlıksız çömelme zıplamada yap boy için 5x5 uygula birde
dispde ve squatda ' nedir bunlarıda anlıyamadım :(

Dumbellerle basla her harekette kullanilabilir , Googleda arat onlari sen ben turkce si bilmiyorum buradan anlatmakta zor :)
teşekkürler birde bişey sorabilirmiyim 100 gr yulaf ezmesi kaç yemek kaşıgına tekabül ediyor bilginiz varmı acaba ? kimisi 1 su bardagı 90 gr dıyor kimisi yarım su bardagı diyor kimisi 10 ila 12 yeme kkasıgına tekabül ediyor diyor kafam cok karıstı

teşekkürler birde bişey sorabilirmiyim 100 gr yulaf ezmesi kaç yemek kaşıgına tekabül ediyor bilginiz varmı acaba ? kimisi 1 su bardagı 90 gr dıyor kimisi yarım su bardagı diyor kimisi 10 ila 12 yeme kkasıgına tekabül ediyor diyor kafam cok karıstı
Sanirsam 7kasik 100gr oluyordu Bence tum paketi tek tek kasikla say sonra bol oyle hesap et :)

@1 birşeylere bağlı kalmaya çalışma kas gruplarını bi incele ben bunu nası çalıştırırım de kafa yor bunları bulan da insandı sonuçta senin neyin eksik? Dumbell olmasa bile emin ol tüm kas gruplarını çalıştırabilirsin olay emek vermekte bitiyor.

Back
Yukarı