Arkadaşlar Evde Bodye Başlıyorum Yaşım 15 Ergenlik Çağındayım Boyum Uzarmı?Bi Bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genetiğinde ne varsa o kardeşim :) %85 Genetiğe bağlıdır bu işler %15 Beslenmene bağlı bol bol süt ürünleri ye iç ip atlamakta yararlı :)

Ergen olduğunu hemen belli ediyosun . Biz şimdi nerden bilelim senin boyunun ne kadar uzayacağını bodye başlıcam diyosun hangi hareketleri yapıcaksın
? Araştır ve sonra konu aç lütfen ..

Ergen olduğunu hemen belli ediyosun . Biz şimdi nerden bilelim senin boyunun ne kadar uzayacağını bodye başlıcam diyosun hangi hareketleri yapıcaksın
? Araştır ve sonra konu aç lütfen ..

hyper_hyper_hyper_

Katılıyorum ... boy uzaması diğer arkadaşların dediği gibi genetiktir ... basket oynayabilirsin vücudu sündürmek için.

Kardeş Sen Dalga Geçiyon AMa Neyse Söliyim;

AKITTIM

dalga geçmek için söylemedim dostum, sadece ne olduğunu zannettiğini merak ettim...ama yanlış biliyorsun akıtınca ergenliğe girilmiyor...neyse konumuz o değil. arkadaşlarında bahsettiği gibi ergenlikte çok ağır vg antremanları uygun değil diye biliyorum. bence öncelikli olarak spora ağırlık ver. koşu ve basket özellikle... haftada 1 veya 2 gün kadarda mekik, şınav, varsa dambıl hareketler yaparsın...kolay gelsin...

şınav mekik devam et derim.bu yaşlarda heves ediyoruz ama sakatlanabilirsin,kolların veya diğer bölgelerin düzenden çıkabılir.şınav mekikle fazla hacim alamazsın ama yinede formda olursun fit görünürsün hatta 5-6 ay yaparsan hacme etkisi olabilir.ağırlık 17 yaşından sonra başlanmalı bence.

şınav mekik devam et derim.bu yaşlarda heves ediyoruz ama sakatlanabilirsin,kolların veya diğer bölgelerin düzenden çıkabılir.şınav mekikle fazla hacim alamazsın ama yinede formda olursun fit görünürsün hatta 5-6 ay yaparsan hacme etkisi olabilir.ağırlık 17 yaşından sonra başlanmalı bence.

Moralimi Bozdun.:mad:

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı