• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Arkadaşlar Durumum Jınokomasti mi ?

secard

Üye
Merhaba arkadaşlar küçüklüğümden beri kilo problemi yaşıyorum 2 aydır kendimce diyete girdim 117-118 kiloydum şimdi 105-106 kilo geliyorum fakat göğüs ve karın bölgem çok yayvan göğüslerim Jınokomasti mi yoksa fazla kilodan dolayımı böyle şimdiden ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Resim Aşşağıdadır

http://g1207.hizliresim.com/z/j/9s3pw.jpg

bende senin gibi kiloluydum 105 kiloydum kilo verince göğüs çok belli olmuyor tabi eski kilolarımdan kolayı yağlı bir göğüse sahibim sende kilo verdikden sonra bakarsın eğer yene şüpeleniyorsan doktora başvurusun.

Yağ da olabilir bunu burdakiler bilemez doktora gitmen lazım.Jineko ise önce kardiyo ve diyet yapıp yağları eritceksin en son ameliyat olup dümdüz bir vücuda sahip olucaksın

Resımde daha cok karın bölgesi cıkmıs 1-2 metre ileriden kamera vucudunuzu gosterıcek şekılde cekersenız daha iyi anlarız

Krdesim seninki asiri kilo heryerin yag baglamis hemen bi salona yazil ve hoca kontrolubde diet uygula kafana gore yapma sakin arastir

Jinekoyu fotodan anlamak zaten cok zor bir olay en temizi, once doktora gozukmen, saglik raporunu alip idmana baslaman :)

Valla bir rivayete göre gögüs ucuna felan elle eline yuvarlak misket gibi birşey geliyosa var dediler . Böyle birşey duymuştum :D Tabikide sen doktora git ama :D

Bence durum çok iyi cin gibisin maşallah rakun gibisin rakun rakunn

Çok az kilon var onuda halledersin kolay. Bence 2-3 ay a fitness model leri geçersin :)

Benim gözüme karnında ki çatlaklar takıldı. Benzeri çatlaklar bende de var ama daha çok yan bölgelerde. Spor yapmadan sadece diyetle çok kısa sürede kilo verdiğim için oldu. Dermatoloğa gösterdim etkili bir sonuç almak istiyorsan fraksiyonel lazer yaptırmalısın dedi. En az 3 seans gerekiyor ve %90'da başarı sağlıyormuş.

Evet bende araştırdım kardeşim bazı kremler var fakat etkilimi değilmi tabi bilemiyorum arkadaşlar birde benim öğrenmek istediğim farklı bir soru var benim gibi olup zayıflayanlardan öğrenmek istiyorum zayıfladıktan sonra cinsel organda değişiklilik gözlemledinizmi? Kilo çok farkettiriyormu durumu?

bana kalırsa Jinekomasti falan değilsin 20-25 kilo fazlan var versen tamamsın o göğüs düzelir

Bunu buradan ve şimdi anlamak pek mümkün değil kilo verince daha cok belli olur ama senınkı gobeğede bakılırsa yağ gibi görünüyor , biran önce kilo verip üstüne gitmelisin

Yavv okadar abartmaya gerek yok :) ben pek bişey göremedim çok az kilosu var. Ondan da birşey olmaz

Sana dediğim gibi cin gibisin maşallah hiç bir şeyin yok abartıyolar.

Back
Yukarı