irileri beni çalışrıken izlerken niyeyse telaş olurum bende.Hareketi daha düzgün yapmaya çalışrım bir an önce bitirmeye çalışırım psikolojik bir durum.
Ben çok rahatsız oluyorum ya herkes kendi işime baksın bence. Adam resmen beni izliyor işi gücü yok Öne çekiş yapıyorum pull down adam gelmiş diyo böyle bir hareket yok o sırta çekiş diyo bi adamla kavga etcem bi günü ama hayırlısı
Hocamıda dinlemicem artık zaten her hocada iş yok bunuda yazın bi kenara
Tek çaresi var o yokmuş gibi davranıcaksın sadece kasın yanışına odaklanıcaksın ben böyle yapıyorum artık yoksa konsantrasyon falan kalmıyor![]()
Oraya gitmek için para veriyorsun, zaman harcıyorsun ve antrenmanda ter döküyorsun. Tüm bu verdiklerini adamın biri bakıyor diye heba edemezsin. Amacın salondayken en verimli şekilde çalışmak.
Öte yandan senden daha iyilerin sana bakmasına hep olumsuz açıdan yaklaşma. Salonda hareketi yanlış yapan yeniler hep gözüme takılır. Önceleri iyi niyetle doğrusunu söylüyordum. Daha sonra senin gibi rahatsız olduklarını hissettim. Artık kendilerine bıraktım. Geçen çocuğun birinin omzu çıktı. Diyeceğim kompleks yapmayın. Adam muhtemelen bu işi senden çok biliyordur. Hatta o bakmasa bile 'hocam bir bakar mısın doğru mu yapıyorum' diye sormalısın. Aklına yatarsa dediğini yapabilirsin. Yatmazsa nasıl istiyorsan öyle yaparsın.
Senden iri olabilirler ama yam yam olmadıklarına eminim.
Oraya gitmek için para veriyorsun, zaman harcıyorsun ve antrenmanda ter döküyorsun. Tüm bu verdiklerini adamın biri bakıyor diye heba edemezsin. Amacın salondayken en verimli şekilde çalışmak.
Öte yandan senden daha iyilerin sana bakmasına hep olumsuz açıdan yaklaşma. Salonda hareketi yanlış yapan yeniler hep gözüme takılır. Önceleri iyi niyetle doğrusunu söylüyordum. Daha sonra senin gibi rahatsız olduklarını hissettim. Artık kendilerine bıraktım. Geçen çocuğun birinin omzu çıktı. Diyeceğim kompleks yapmayın. Adam muhtemelen bu işi senden çok biliyordur. Hatta o bakmasa bile 'hocam bir bakar mısın doğru mu yapıyorum' diye sormalısın. Aklına yatarsa dediğini yapabilirsin. Yatmazsa nasıl istiyorsan öyle yaparsın.
Senden iri olabilirler ama yam yam olmadıklarına eminim.
Soyunma odasından ağırlıklara doğru yönelirken kulaklığı eldiveni tak transa geç, ne mal mal bakan var, ne kaç aydır yapıyorsun diyen, ne hangi tozu kullanıyorsun diye soran, ne çalıştığım bardan ağırlık plakası kaçırmaya çalışan tipler, ne de hareketi yanlış yapıyorsun diye çok bilmişler diyeceğim çünkü adamın omuzlarında veya kolunda 1 gr kas lifi yok göbek desen su içse bira mayalayacak o derece. Yok, 2 hafta geldi diye illa başına antrenör kesilecek
Derdine dönersek yüksek sesli müzik motivasyondan daha çok dikkat dağınıklığını engelliyor bir şeye odaklanıyorsun. Mesela antrenmanın yoğunluğuna. Bu bende iyi sonuçlar veriyor en azından. Bence bunu dene, herkesin de yaptığı spor kendine o yüzden rahat ol. İyi forumlar
Yaşından dolayıdır kendine barfiks ve şınav ve dips ekle