Arkadaşlar boyum kısa kaldı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve boyum 1.74 ama maria saharapova bile 1.88 ne yapıcam ben 1.95 olmam lazım en an bu konuda ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?

Daha yaşın küçük belki yaklaşırsın maria ya .
Boy uzatmaya yardımcı esneme zıplama tarzı hareketler var onları uygula .

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve boyum 1.74 ama maria saharapova bile 1.88 ne yapıcam ben 1.95 olmam lazım en an bu konuda ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?

"maria sharapova bile 1.88" şu laf beni aldı götürdü. malum türk erkeğinin boy ortalaması 2.02, kadınının 1.95 ya, 1.74lük boy kısa kalıyor...

edit: sharapova 1.88 yani ee? 1.95lik bir odun olunca kızlar yapışıyor da haberimiz mi yok?

1.95 olunca nolacak?ideal boy 1.85 1.90 arasıdır mankenlerde genelde bu boylardadır.tabi senin bu boyları göreceğinide tahmin edemeyiz.bende 15 yaşındayım 1.76yım hayırlısı diyorum.

Öncelikle boyun kısa falan değil gayet ideal ve iyi bir boy. Henüz 15 yaşindasin , genetiğe bağlı olarak 25 e kadar uzayabilirsin misal benim gibi 21 yasinda 183 den 185 oldum. Dayılarinin boylari önemlidir , erişkin hale geldiğinde onlara yakin bir boya sahip olman yüksek olasılık. Boyunu uzatmak için yapaibleceğin en ufak bir şey yok sadece uzamasını hızlandirabilirsin o da ne kadar etkili olur bilinmez. Barfiks cekmek ve zıplamak oldukca faydali. Son olarak boy takıntısı olan bayanlarla da ilişki kurmazsin olur biter

22 yaşına kadar boy uzaması devam ediyor erkeklerde araştırmalarıma göre 1.74 boy kısa bir boy değil orta boy denir ona gelelim 1.95 boyundada olsan maria sana eğer ünlü değilsen çok paran yoksa bakmaz maalesef bu bir gerçek boyu falan boşver yüksek gelirli iş hayalleri kur

O nasıl laf la adama bak:D Boyun yaşına göre çok iyi zaten daha çok uzarsın. Sharapova bile 1.88 ne sen istersen 2.18 ol yani ne farkedecek güzel kardeşim:D Boyun uzun olunca kendileri gelip veriyorlar falan mı sanıyorsun?

Back
Yukarı