Arkadaşlar bi baksanız antrenman programı için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun süredir vücut çalışmıyordum ama şimdi tekrar başlıcam bide kick box a gidicem k.box salı perşembe cumartsi günleri geri kalan pazrtsi çarşamba cuma cumartesi pazar günleri evde vücut yapmak istiyorum bana bir program yazarmısınız veya öneri verir misiniz
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı