Arkadaşlar antraman programım Ve Yardımlarınızı ve Önerilerinizi Bekliyorum.

Evde 2 tane 10 kglık dumbell ile çalışıyorum .

19.07.2011 tarihine göre

boy :180

kilo 99

kol ölçüsü :34

ANTREMAN PROGRAMI:

karın: side bend 4x8

mekik: 50x4 günde 2 defa toplam 400 mekik

sırt:One Arm Dumbbell Rowing 3x8

omuz:Standing Dumbell Press 3x8
Seated Dumbell Press 3x8
DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE 3x8
bide şu boynumuzun yanındaki kaslar için iki dumbellıda elimize alıp omuzlarımızı hareket ettirdiğimiz hareketi yapıyorum ( adını bilmiyorum bulamadım :( )

arka kol:One Arm Pulley Push D. 3x8

PAZU(BİCEPS):Standing Dumbbell Curl 3x8
D. Concentration Curl 3x8

ÖNKOL (BİLEK): Dumbbell Wirst Curl 4x8

not:arkadaşlar 1.gün ön kol - pazu- side bent - arka kol çalışıyorum
2.gün omuz-sırt-side bent çalışıyorum
çalıştığım günler mekikler dahil.1gün dinleniyorum sonra tekrar aynı programı uyguluyorum.

evet arkadaşlar bu şekilde çalışıyorum 2.5 ay oldu bu programı uyguluyorum tamamen forumdan ve internetten araştırarak ve
kendime göre oluşturdum bu programı.
eksiklerimi veya yapmam gerekipte yapmadıklarımı,tavsiyelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum.Acaba 2 gün çalışıp 1 gün dinlenmem doğrumu onuda merka ediyorum.
Bu arada göğüs hareketi ve bacak hareketi yok evde dambıl ile göğüs hareketi yapamıyorum bacak çalışmayı düşünmüyorum.Göğüs için önerilernizi bekliyorum.
şimdeden çok teşekkürler.
:)

koçum göğüs çalışmalarını unutma pullover , bench press , şınav , dips , dumbell fly ve barfix te çek mekikte de yan karın için olanınıda yap , ve pulover ve barfix senin boy uzamanada katkı sağlar , şimdilik belini ve sırtını fazla zorlayacak egzersizlere girme, başarılar

yardımınız için teşekkür ederim peki dediğiniz hareketleri 3. gün çalışma programı olarak yaparsam bir sorun olurmu? yoksa iyimi olur.

arkadaşlar başka tavsiyesi,önerisi olan yokmu benim için çok önemli :(

Back
Yukarı