Arkadaşlar çok önemli bilenler lütden yardımcı olsun

vücut geliştirmeye daha yeni başladım ve birçok foruma baktım 1 gün antreman 2 gün dinlenme yazıyor. Sizce bu şekilde mi daha etkili olur yoksa 1 gün antreman 1 gün dinlenme mi ?

Birde antreman gününde tüm vücudumu çalıştırıyorum yani ayrı ayrı değil.

Seb bi başla haftada 3 gün git 3 ay sonra sırun varsa sorarsın[DOUBLEPOST=1507456717][/DOUBLEPOST]Adminler konu başlıkları hakkında bir kısıtlamanız yok mu bu çok önemli gibi başlıkları uyarmıyor musunuz?

vücut geliştirmeye daha yeni başladım ve birçok foruma baktım 1 gün antreman 2 gün dinlenme yazıyor. Sizce bu şekilde mi daha etkili olur yoksa 1 gün antreman 1 gün dinlenme mi ?

Birde antreman gününde tüm vücudumu çalıştırıyorum yani ayrı ayrı değil.
Haftada kaç gün çalışacağınız size kalmış bir şeyde, esas önemli olan kaldırılan ağırlıkların artması bence ve bu full body de bir hayli zor.Tespitimce 2-3 set yapip diğer kasa gecmeyle olmuyor bu işler

Seb bi başla haftada 3 gün git 3 ay sonra sırun varsa sorarsın[DOUBLEPOST=1507456717][/DOUBLEPOST]Adminler konu başlıkları hakkında bir kısıtlamanız yok mu bu çok önemli gibi başlıkları uyarmıyor musunuz?
Eger ban hakkim olsa ne temizlerim forumu da işte cok üye iyidir kafası hakim. Sil sil bir yere kadar

Back
Yukarı