herkeze iyi sporlar arkadaşlar
size birşey anlatacam ve soracamda denilebilir be ilçede kalıyorum yani köylerle iç içeyiz sınftaki çoğu arkım bahçede falan çalışıyor bi arkadaş var geçen sene geldi
çocukta rahat+40cm kol var karnı falan her tarafı çok belirgin ama kolları felaket beni bodyden soğuttu
D ama ilgimi çeken şey ise bu hiç body yapmadı ama mesela kum kattı kürekle . domates kasası taşıdı çok ağır işlerde çalıştı ama sigara alkol herşey var hiç beslenme uyku yok bildiğin dengesiz birisi birazda kavgacı ama bilek güreşinde yenen yok
ama ben sordum nasıl oldu falan die doğuştan geldi dedi yani cocukken bile kollarının kaslı oldugunu söyledi kafam çok karıştı bü şekilde içkisi sigarası olan uyku ve beslenme lmayıp çok rahat + 40 kolları var haa tamam göğüs falan bacak çok iyi değil ama köy yeri saten omuz ile kol çalışıyor çoğunluk demek istediğimi anlamıssınızdır inşallah bu şekilde +40cm nasıl kol oluyor
D
size birşey anlatacam ve soracamda denilebilir be ilçede kalıyorum yani köylerle iç içeyiz sınftaki çoğu arkım bahçede falan çalışıyor bi arkadaş var geçen sene geldi
çocukta rahat+40cm kol var karnı falan her tarafı çok belirgin ama kolları felaket beni bodyden soğuttu