Arkadaş Önerisi

Pazartesi :

Ön Kol + Göğüs + Karın

Salı :

Arka Kol + Omuz + Karın

Çarşamba :

Ön Kol + Arka Kol + Karın

Perşembe :

Göğüs+Omuz+Ön Kol+Karın

Cuma :

Ön Kol + Karın + Göğüs

C.tesi :

Arka Kol + Karın + Omuz

Pazar :

Ön Kol + Arka Kol + Göğüs + Karın+ Omuz

Sizce Nasıl .Evde Çalışacam. Amacım Vucudumu Şekillendirmek

Boy : 170cm
Kilo : 60

Sizcede İşe Yararmı Daha Çok Karın Yapmak İstiyorum ? :D

Karın kolay overtraining olmuyor bana göre.Kendimde denedim bunu faydası oluyor daha fazla çalışmanın şimdi biri gelip diğer kaslardan farkı ne der ama bu benim fikrim yani fazla çalışmak gerekiyor.Yağı eritmesede oranın sağlamlığı yeter.

Ancak yinede haftada 7 gün çok fazla 4-5 gün yeter..

Karın kolay overtraining olmuyor bana göre.Kendimde denedim bunu faydası oluyor daha fazla çalışmanın şimdi biri gelip diğer kaslardan farkı ne der ama bu benim fikrim yani fazla çalışmak gerekiyor.Yağı eritmesede oranın sağlamlığı yeter.

Ancak yinede haftada 7 gün çok fazla 4-5 gün yeter..
Demi . Kolay bir antreman... Haftada 4-5 Gün Çalişim Ozaman

mide bölgesi daha çok yağ oranı ile ilgili değilmiydi aşırı bi çalışma gerektirdiğini düşünmüyorum

yağ oranını boy ve kilona bakıp anlayamayız internette örnek fotoğraflar var yağ oranlarıyla ilgili yada fotoğraf varsa atabilirsin

IMG_20141124_183143.jpg
[DOUBLEPOST=1416847546][/DOUBLEPOST]sence

Haftada 2 gun mide yeterli bence zayıf ama yaglı vucudun var kemiklerin hafif buyuk ihtimal benimde 1.78 kemiklrim ince 65 kiloda cikardim karin kasini ama zayif duruyo insan hix gerek yok

Kardeşim zaten kış ayındayız. Daha eski mesajlara baktımda baya hırslı bir gençsin Kafayı bu kadar takma. En önemli şeyler beslenme ve dinlenme bunlar iyimi değilse düzene sok.
Yoksa bu iş zaten olmayacaktır

Back
Yukarı