Arkadaşımın Vücudu(Spor Salonsuz)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben açıkcası pek bir gelişim göremedim kollar çok ince göğüs yok.Yanlız arkadaşın genetiği çok müsait.Bizim salondada var böyle birisi hayatı boyunca hiç spor yapmamış ama baklavaları gözüküyo çocuğun...Bu arkadaşta salonda düzenli bir program yapsa dehşet olur.

vücut kimyası su ve yağ tutmamaya uygun aslında tam yarışmalara hazırlanmalık altyapı ve yaş aralığında arkadaş eğer kişilik karakter devamlılık vs gibi özellikleri de varsa hafif kilolarda çok başarılı olabilir yarışmalarda tabi min 3 yıl vg yapması lazım...avantajı genetiği bariz bir şekilde...pembe tişörtlü mankenli fotoya koptum bu arada...

Karın bölgesinde çok yağlanma var ilk fotod****ollar zayıf.Evde yapılmış bi vücut olduğu anlaşılyor.Bacak fotosu yokmu ? Kol fotosu içinde söylencek bişey yok :D Amele kası

benim genetik bu arkadaşınkinin yarısı kadar iyi olsa ben yarışma falan düşünürdüm heralde bence çok iyi bi genetik var değerlendirmesi gerek herkese nasip olmuyor işte.

Anlaşılan seneler en çok karın bölgesine yaramış, o da evde çalıştığı için. Nasıl bir vücut istiyor bilmiyorum ama bence o karın formunu yakalamışken, hiç kilo alıp bozmasın o görüntüyü. Sonuç olarak evde çalışan biri için mükemmel.

bence tek avantajı yağ tutmayan metabolizması demek isterdim ama onu demek içinde endiselerim var acıkcası hic bulk dönem gayretinde bulunurcasına beslenmis mi? bu tür bi dönem sonunda acaba durumu ne olurdu orasıda var
tek avantajı sanıyorum seninde yazdığın gibi kücüklüğünden beri sınav ceken oraya buraya asılıp sınav ceken tiplerden olması dolayısıyla büyü ölcüde kas grubu calısmıs 8-10 yasında biz kas gruplarımızın %20 si gibi bi bölümü calıstırıyosak belki bu arkadas %70 lik bölümü calısıtırcak faaliyetler icindeydi..
bunun dısında baska bisey göremedim ben var böyle insanlar insaatlarda calısan yada yukarıdaki örnekteki gibi su tasıyan arkadasların bicepsler forearm paramparca halde
genel görüntü portre olarak vücut catısı bana pek avantajlı gelmedi
aşırı zayıfdurumda herkesin gördüğü gibi büyüme halinde enteresan bi halde alabilir tabi

Neden olmasın bende vücut ağırlığımla çalışıyorum 7-8 aydır yağ oranım o kadar düşük olsa karın kasları hariç ona yakın bi görüntü oluşur. İnşaatçı kası var.

Tebrikler,şınav çeşitleri hakkında bilgi verebilrmsin,şınav ile bölgesel çalışma imkanı var mı? OFff kaldığım 3 günde şınav programı hazırlayıp tüm bölge şınav ile çalışmak istiyorum,yardımcı olursan sevinirm

Dar şınav çekersen iç bölge dolar,geniş çekersen arkadaşımın gibi olur,eller içe doğru orta genişlikte çekersen başka yerlere de vurur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:48 ----------

salonsuz yapmamış olamaz demiyorum,ama kafamda soru işaretleri var...Acaba arkadaşın nasıl bir antreman ve beslenme programı uygulamış?

Yalan söylemem için hiç bir sebep yok ne yaptıysa yazdım.Anaşılmayan nokta arkadaşımın Vüct geliştirme gibi bir derdi yok sadece meraklı yani beslenme programından da söz edemeyiz,sabah kalkar şokella yer(mesela protein almaz) öğle yemeği akşam yemeği bile doğru düzgün yemez.Hiç bir desteği flan yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:50 ----------

yalan söylüyorsun :) salonsuzmuş babanı kandır sen

Kendi fotoğrafımı koysam egomu tatmin etmek için koymuş olabilirdim.Ama arkadaşımın fotolarını koyup yalan söylememin bana ne çıkarı olabilir ki?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:52 ----------

Arkadaşının boyunu kilosunu ve kolunun ölçüsünü yazabilir misin. Yağ oranı %6 falan heralde 8pack ve oblikler çıkmış. Biraz elleri dar şekilde şınav çekmesi gerek göğüs arası boş kalmış ve alt tarafı geliştiği için göğüsü üçgen gibi duruyo. Arkadaşın inşaat işçisi mı genellikle onların önkolları böyle damarlı oluyo.

Hyr kendisi makine mühendisliğinde okuyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------

Ayrıca kusura bakmayın boy-kilo yu yazmayı unutmuşum.

BOY:178 Kilo:Yalınmıyorsam 75

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:57 ----------

Vücut güzel heleki spor salonsuz bir vücut oldukça iyi.

Fakat çok zayıf orta kilonun bile oldukça altında.Birde teni sivilceye uygun değil, üst göğüsteki sivilceler,kızarıklık ve obliklerdeki damarlar aklıma başka şeyler getiriyor.

Başarılar.hoş vücut

Aklına gelen Steroid ise kesinlikle yok,spor salonuna bile hiç gitmedi sadece dediğim gibi biraz protein tozu kullandı.

Evde olduğu belli ama yinede tebrik etmek lazım , vücudu gayet güzel..

Tek gözüme çarpan şey kollardaki eksiklik , bence kollara yüklensin herşey daha güzel olur.

Evde olduğu belli ama yinede tebrik etmek lazım , vücudu gayet güzel..

Tek gözüme çarpan şey kollardaki eksiklik , bence kollara yüklensin herşey daha güzel olur.

Tekrar ediyorum foruma fotoları koyarken kollar ve göğüs yönünden olumsuz tepkiler geleceğinden emindim.Yorumlar için hepinize teşekkürler.

Arkadaşın BOY:178 KİLO:73(şuanda öğrendim)

Vücut yağ oranı düşük olması bir avantaj kaslarını baya belli ediyor. Arkadaşlar eksikliklerini yazmışlar ama spor salonsuz hatta evde de düzensiz sporla böyle bir vücut yapmak herkesin harcı değildir. Burada genetiğinde önemi var tabi. Eğer iyi bir beslenme ve iyi bir hocanın gözleminde spor yaparsa şimdikisinden kat kat daha iyi fiziğe sahip olabilir

Ben şınav mekik barfix yerine başka birşey mi çekiyorum ? Mükemmel vücut. Mekik ve şınavda tekrar ve set sayısını birde nasıl beslendiğini sorarmısın?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

Eklediğiniz resimler size ait olmalı!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı