Arjinin Tavsiyesi Lazım

18 yaşındayım 3 aydır spor yapıyorum 115 kilodan 104 kiloya düşdüm sadece ağırlık çalısdım hocamdan cardiyo yasağı aldım
bacaklarım kaslanmadı ama acayip büyüdü kalf kaslarım eskisinden daha pump penisimde büyüme oldu bu arada kilo verince küçülme oluyor cidden
benim esas sorum arjinin tavsiyesi alıyorum sizce kullanmalımıyım ve hangi marka kullanmalıyım marka seçemedim sizlerden tavsiye bekliyorum
bu arada bel çevrem çok yağlı beslenme ve hareket önerecek arkadaşlar varsa sağolsun şimdiden yardımlarınızıbekliyorum sağolun

arjininin amacı yağyakmak ve su atmak değildir(hiç yakmaya yardım etmez demiyorum.) pump ve büyüme hormonunu arttırır damarları ise eğer yağ oranın düşükse belirginleştirir.eğer yağ oranın 15 ve aşağı değilse biraz artı bir supplement olur bunun yerine boyunun 1.80 olduğunu düşünerek söylüyorum eğer kilon kas değilse ki fazla yağın var sanırım i bcaa ve l-carnitine kombinasyonu gibi bir yağ yakabilecek amatör bir definasyon kürü kullanabilirsin.yok eğer illaki arjinin kullanacaksan toz form tercih et daha çabuk kana karışır. marka önerim=Biotech U.S.A(türkiye de yok) ,BigJoy(fiyatı uygundur etkisi fena değildi)
ama şimdiden uyarayım arjinin kadar kötü birşey tatmamışsındır.

big joy arjinini kullanıyorum hem fiyatı uygun hem etkisi iyi tavsiye ederim. kardio nun neden yasak olduğunada anlam veremedim hocaların söylediği her şey doğru olucak diye bir şey yok, kendin de araştır bu konuyu.

Back
Yukarı