arjinin mi beta alanin mi

Daha önce açtığım konuda big joy marka taurin ve arjinin alacağımı söylemiştim (antreman öncesi 5gr arjinin ve 3 gr taurin alıp kendi pre workout umu yapmayı düşünüyordum.) pre workout amaçlı arjinin mi beta alanin mi almaliyim asıl beklentim kardiyo antrenmanlarında dayanıklılığı arttırmak. yada hazır pre workout öneriniz varmıdır uygun fiyatlı.

Konuyu kim açar kim bakar bilyorum ama kullanım şeklimi yazıyım
Öncelikle arjinin almadığımı belirtmeliyim bugün kickbox antremanımdan 20-30 dk önce 200 mg kafein ve 3 gram taurin aldım normalde 20 dakika koşudan sonra verimi düşen antremanım 1.5 saat boyunca aynı enerjide devam etti etkisi psikolojikmi gerçek mi bilmiyorum o çok memnun kaldığımı söyleyebilirim

Bildiğim kadarı ile :
Arjinin : damarları genişletip, kan akışını hızlandırıyor.
b-Alanin: Kas liflerinin kasılması sonucu oluşan laktik asidi parçalıyor ve yanma hissini ortadan kaldırıyor, böylece gerçek tükenişe erişimi sağlıyor.
Antremanına göre ne hissettiğin önemli. Taurin ve kafeinde kalp atışını ve tansiyonu yükselttiği için arjininin genişlettiği damarlarda iyi bir pump etkisi sağlar. Artısı da enerjisi.
Yalnız dikkatli olmak lazım gramlar fazla gibi, bunların hepsini bolca alırsan ve gizli bir kalp rahatsızlığın varsa veya damarlarda olan küiük bir pıhtının ilerlemesi gibi sorunlar ortaya çıkar, iyi bir kontrolden sonra düşünmeni tavsiye ederim.

Yukarda bahsettiğim gibi arjinin almaktan vaz geçtim araştırdığıma göre günlük 3 gram taurin alımının zararlı olmadığını gördüm (http://www.beslenmedestegi.com/amino-asitler/taurin-nedir) (verdiğim linkte kaynakçalar belirtilmiştir forum kurallarına aykırı değildir umarım link paylaşımım) antremanımdan 30 dakika önce 200 mg kafein 3 gram taurini 100 ml meyve suyuyla aldım(basit karbonhidrat amaçlı) kalp atış hızımın aman aman bi biçimde arttığını hissetmedim ama etkisinden memnun kaldım

Ben be.sports un argplus urununu kullaniyorum b vitamini ile zenginlestirilmis guzel bi ürun porsiyon ve fiyat olarakta iyi arjinin kullanacaklara tavsiye ederim

Back
Yukarı