ARBUTEROL

kullanmadim ama kullanan bi arkadasimdan duymustum...
amacina ulasmisti sanirim.

evet onunda o sorunu vardi zaten..sorununu cözdü demekki.

arkadaşlar bu artbuterolü başka kullanan arkadaşımız oldu mu acaba? etkileri nasıldır? iyi sonuç alınabilir mi sizce? şimdiden çok teşekkürler..

arbuterol çok etkin bi su atıcıdır ve gayet güzel neticeler verir, diyetinin son zamanlarında vücundaki suyu atıp keskin hatlara kavuşmak için kullanabilirsin. Ancak ii bi diyet şart. Ayrıca kullanımını abrtmamlısın kesinlikle katalog tavsiyelerine uy.Aşırı kullanım böbreklerine zarar verebilir. Eğer güzel bi diyetle birleştirirsen istediğin sonuca kavuşabilirsin

peki vücuddan suyu attıktan ve kilo verme diyetini bitirdikten sonra, ne kadar sürede o atılan su geri alınır acaba? veya arbuterolun kalıcı pozitif bir etkisi varmıdır diyede sorabilirim bu soruyu.

şu anda diyet yapmıyorum biotest hotrox ile birlikte kullandım 1 ayda 2 kg verdim ürün gayet başarılı hergün 30 dakka cardiom var bunuda belirtiyim

Ben spor salonunda hocama sordum sakın kullanma dedi yarışma zamanlarında alınan bir ürünmüş ve atılan su cabucak geri alınırmıs kullanmanın bir anlamı yok kalıcı bir etkisi bulunmuyor.

Back
Yukarı