arkadaşlar yaşım 14 bu spora başlayalı 4 ay oldu çok gelişme gördüm ( kuvvet olarak ) başlamadan önce 2 şınav çekemezken bugün üstümde 15kg ile 17 şınav çekiyorum ancak sonradan farkettimki geliştimiyordum çünkü beslenme programı + uyku düzeni yoktu 1 ay önce bıraktım uykuyu düzene sokmaya çalıştım ne yaptıysam olmadı aileme bunun bende bir sorun oldugunu ve doktora gitmemizi söyledim sen daha çocuksun ne doktoru dediler : örnegin sabah 7 de kalkıyorum gece 4 de yatıyorum öglen 3 de kalkıyorum bu sürekli devam ediyor toparlayamıyorum kendimi kendimce gelecek vaattigimi düşünüyordum ancak bırakma kararı aldım zaten liseye başlıyorum beslenmemde bozulacak ( uyumama bilerek degil hiçbir stres sorunum yokki saat 9 da antremandan çıkıyorum üstümde bi agırlık yatıyorum yataga uyuyamıyorum 1 saat sonra farkediyorum içimden koşmak yumrumlamak bi yerleri geliyor enerjimi atarmıyorum heralde ) anlıyacagınız arkadaşlar onca araştırmam ugraşım zamanım saatlerim veridigim para ve bunlardan önemlisi VERDİGİM ÇABA VE UMUT BOŞA GİTTİ üzgünüm hoşçakalın arkadaşlar hepinizin spor hayatında başarılar thums: