Aranıza yeni katıldım tavsiye bekliyorum:))))

Merhaba spora yeni başladım diyebilirim p90x serisini takip etmeye çalışıyorum yaşın 28 boy 194 cm ve kilom 97 göbek az çıkınca hemen spor yapmalıyım düşüncesi geldi ama daha sonra devamlı olarak yapmaya karar verdim siteye de bundan dolayı üye oldum. Sorum şu yüksek lisans öğrencisi olduğumdan dolayı günümün çoğu bilgisayar başında neredeyse hareketsiz geçiyor. Bundan dolayı sadece p90xi takip etmek yeterli olur mu? ekstradan ben başka şeyler çalışıyım mı? Araştırmaların yoğun geçmesinden dolayı salonuna gitme fırsatım olmuyor. Son zamanlarda az ve protein ağırlık beslenmeye çalışıyorum ama malum insan habitatını değiştirmek zor:D Ha bu arada belki gülersiniz ama mekik çekemiyorum:D bunun içinde bir öneriniz olursa çok sevinirim. .. saygılarımla

bende p90x ypaan birisi olarak sorun olursa yazabilirsin
mekik cekme konusunda zorlanıyorsan ayaklarını bır yerden kuvvet alarak cekmeyı dene
yarım mekık cek mesela zamanla alısırsın

suan ben p90x ab ripperi sonuna kadar % 98 ini yapıyorum 1 ayda bu kıvama gelebılırsın

Yarin ayaklari sabitlemeyle deneyecem supplement kullaniyormusun? Ayrıca AB reaperin%98 ini yapmak büyük bir oran bence ben AB reaperda bir çok hareketi pas geçmek Zorunda kaliyorum(mekikten dolayi) onun yerine p90x2 ABS corela harmanliyorum umarim yanlis yapmiyorumdur:s

evet ilk başladıgımda % 75 ini anca yapıyordum suplement kullanmıyorum karın bayağı sertleşiyor ama
sen p90x in kini yapamıyosan mecbur onu yapcaksın yapacak bişe yok

Back
Yukarı