• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Aralıklı da olsa Yaklaşık 2 yıllık iyisiyle kötüsüyle değişimim =)

Sanırım
Resim linki olmamis krds yenile

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım ekleyebildim[DOUBLEPOST=1502136299][/DOUBLEPOST]
FB_IMG_1484259511828.jpg
edited_20160929_221113.jpg
20170502_020225.jpg
20170708_001219.jpg
20170703_235616.jpg
20170710_125002.jpg

Yaşım 29 boy 1.72 kilo şuan 65 bulkta 75 76 arkadaşlar. Bikez definasyon denedim. Başarılı olduğunu düşünüyorum ancak ilk dönemlerdeki bilgi eksikliğim yüzünden bulkta çok yağlanmıştım. Şuan yavas yavas clean bulk tarzı besleniyorum. Herkese spor hayatında başarılar dilerim[DOUBLEPOST=1502136536][/DOUBLEPOST]
Krds dahada iyi olabilirdi yag var hala vucudunda kardiyo yap tabi ki daha iyi olabilirdi biliyorum. Zaten açıklamaya ekledim bunu. Bi senem acemice ve tabri caizse çöp oldu. Bundan sonrası çok daha iyi olcak

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler :) daha iyi olabilir miydi olabilirdi ama bunun bi önemi yok hedefimiz bundan sonrası olmalı daha disiplinli ilerlersen çok daha güzel sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum:) sırt pozu yok ama sırta önem vermek lazım :D

Tebrikler :) daha iyi olabilir miydi olabilirdi ama bunun bi önemi yok hedefimiz bundan sonrası olmalı daha disiplinli ilerlersen çok daha güzel sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum:) sırt pozu yok ama sırta önem vermek lazım :D
Valla senin gelişimin yanında benim ki baya sönük kalmış. Tebrik ederim gercekten cok iyisin

Arkadaşlar tabi ki daha iyi olmalıydı. Eksiklerimi biliyorum. Bu 2 senede vucudumu öğrendim. Bu sporu gercekten tutkuyla yapıyorum. Butungun 9- 10 saat ayakta durdugum bi işte çalışıp hergun beslenme cantası hazırlıyıp işe götürüyorum. Evet bu bilinç son 7-8ay oturdu ben de. Bu sporun beslenme eksikken asla sonuç vermiceğini kendim deneyimleyerek gördüm.ilk yıl spordan sonra tavuk döner yiyen bilinçsiz bi sporcuydum. Son 6-7ay kalori açığı nedir kalori nedir protein hesabı karb hesabı bunları bilerek hareket ettim.hayatımdan şekeri tamamen çıkardım. Fit pizzalar pankekler yapıp bu beslenmeyi hayatıma bütün olarak yaymayı başardım. Geç olsun güç olmasın arkadaslar. Ben bu sporu aaa yaza kadar şu kadar olayım diyipte yapanlardan değilim. 45 cm kol da önemli değil inanın. İstikrar önemli... Bu uzun bi yol. Bunun farkındayım. Eksiklerime odaklanarak çok daha iyi olmak için çabalıcam. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu spora gönül vermiş, bilinçli olan, arastıran herkesin her yorumu benim için çok değerli

Anlattıklarını düşününce gelişimin gayet iyi aslında ama gövdenin ön tarafı gayet iyiyken sırtın biraz zayıf kalmış gibi görünüyor. Belki zor gelişen bölgendir veya pek önem vermemişsindir bunu bilmiyorum. Benim tavsiyem bu bulk döneminde sırtına daha fazla önem vermen yönünde olacak :)

Anlattıklarını düşününce gelişimin gayet iyi aslında ama gövdenin ön tarafı gayet iyiyken sırtın biraz zayıf kalmış gibi görünüyor. Belki zor gelişen bölgendir veya pek önem vermemişsindir bunu bilmiyorum. Benim tavsiyem bu bulk döneminde sırtına daha fazla önem vermen yönünde olacak :)
evet tam odaklanma imkanım olsaydı keşke bu spora. Uyku problemim de var. Ki bu sporda en önemli şeylerin başında kaliteli uyku geliyo. Ve ben en son deliksiz uykuyu ne zaman uyudugumu hatırlamıyorum bile. Bunlar mazeret değil ama gelişimimi engelleyen detaylar. Şuan clean bulk yapmayı deniyorum.dediğim gibi elimden geldiğince herseye özen göstermeye çalışıyorum. Sırt konusunda haklısın. Ama belimdeki rahatsızlık bi deadlift denemesinde başlamıştı. Deadlift girememek bile büyük dezavantaj benim için. Ama durmak yok. Yapabilceğimizin en iyisini yapmak için devam edicez=)

Back
Yukarı