arkadaslar gecen sene uzaktan akraba bi kız vardı almanyadan teyzesi bizi evlendirmek istiyodu bigün bizi denk getirdi kızda beni çok begenmiş aşık olmuş almanyadan mesaj attı aradı hiç cevap vermedim teyzeside aradı onunda telefonlarını açmadım ozamanlar üniversiteye yeni başlamıştım kız hep aklımdaydı ama çewremdede çok kız vardı uzakta oldugu için dönüş yapmadım kıza hiç , aradan 1 sene geçti kızı facede ekledim ben yazmadan o yazıyo hep gelince beni gezdirirsin annene selam söle falan benden ,bende kızla çok konuştum 4 5 tanede kız vardı facede durmadan duvarıma yazan kız soruodu durmadan o kim bu kim bigün kızın teki ewde viski şiseiyle beni fotogramı koymuş faceye almanyadaki kız gördü sewgilnmi o kim falan dedi içerken aranızda bişeyler geçiyomu falan bend eyok dedim ondan sonra soguk konuşmaya başladı ,bende kafam güzelken bigün seni sewiorum die mesaj attım kıza faceden kız yazdı ne sewmesi 1 senedir aklın nerdeydi falan dedim kendimi hazır hissetmiodum sebeblerim vardı hazır hissedince sana geldim ,kızda şimdide ben kendimi ahzır hissetmiyorum benim sebeblerim var dedi,bende dedim tamam sen bilirsin istersen arkadas olarak konuşmaya dewam edebiliriz artık bu konuları sana hiç açmam dedim 3 5 gün daha konuştuk bi baktım kız beni faceden silmiş mail attım kıza bende dedim beni neden sildin bi hata yaptıysam özür dilerim sana karşı hislerim çok berrak benim falan diye..aradan 4 ay geçti kız ne mailime cewap verdi nede facesini açtı önerileriniz nedir sizce kız bana yolmu vermiş yoksa zamanında ben takmadım diye peşinden koşturmakmı istiyo ,sizce ne yapmayalım kızı ayarlmak içinnnn????