Aradan Sonra Spora Tekrar Düzenli Bir Şekilde Başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zero59

Üye
! BİRAZ UZUN OKURSANIZ SEVİNİRİM !

Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.79 Kilom 65 8 Ay Düzenli Bir Spor Yaptım Güzel Sonuçlar Aldım Fakat 4 İle 5 Ay Arası Kadar Bir Zaman Ara Verdim Şimdi Napmalıyım Nasıl Yapmalıyım Büyük İhtimal Şimdi Salon Değiştireceğim Daha Gelişmiş İmkanları Olan Bir Salona Geçiş Yapacağım Yani Mesela Eski Salonumda Aletler Veya Dumbeller İçin Sıra Beklenebiliyordu Burada Böyle Bir Sorun Yok Ve Aletleri Yeni Ve Olmayan Yok Açıkças Bu Ara Verdiğim 4 İle 5 Ay İçerisinde Beslenmeme Hiç Dikkat Etmedim Diyebilirim Ve Vücudumun Sıkılığı Gitti Fakat Aşırı Bir Değişiklik Olmadı Genede Orta Derecede Olduğunu Söyleyebilirim.
Bu Süreçte Spora Nasıl Başlamılıyım Eski Antreman Programıma Devam Etsem Olmuyacağını Biliyorum Çünkü Ağır Hangi Antreman Programıyla Başlamalıyım Spora İlk Başlangıç Gibimi Başlamalıyım Ve Supplement Ağırlık İşini Nasıl Yapmalıyım Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

( 8 AY SPOR ESNASINDA KİLO İÇİN OPTİMUM GAİNER VE AMİNO ASİT İLE BCAA KULLANMIŞTIM MARKASINI UNUTTUM )

FİZİKSEL ÖLÇÜLERİM ŞUANKİ 4-5 AY ARA VERDİĞİM ÖLÇÜLER ARA VERMEDEN ÖNCE BU ÖLÇÜLER ÇOK FARKLIYDI HATIRLIYORUM.

ÖZELLİKLEDE KOLUM ÇOK UFAK OMUZLARIMDA BENCE GENİŞLİĞİ AZ GENİŞLETMEK VE KOLUMU BÜYÜTMEK AÇISINDAN ÇOK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

KOL: 31 CM
BOYUN: 35 CM
OMUZ: 101 CM
BEL: 85 CM
KALÇA: 94 CM
EL BİLEĞİ: 17 CM
CALF: 35 CM

Salonda antrenman programı hakkında gerekli bilgiyi verirler zaten. Geçmişinden ders alıp beslenmene çok önem vermeni tavsiye ederim .Eskiden yaptım diyede birden yüksek ağırlıkların altına girme kendine göre her harekette doğru ağırlığını bul devam et zaten yeni salonda daha önceden bir dönem yaptığını vs belirtirsen seni yeni başlayanlardan bir üst kademede başlatırlar .

yardımcı olucak 1 Allahın kulu yokmu koskoca forumda ??
Dostum insanlar bu v.b sorulara bir çok kez detaylı cevaplar vermişlerdir.Biraz araştırdığınız zaman göreceksiniz.[DOUBLEPOST=1428334928][/DOUBLEPOST]8 ay spor yapmışınız gerekli bilgilere sahipsinizdir zaten.İlk ay başlangıç programı ile başlamanızı öneririm.Supplementi ise ilk 2 ay kullanman çok fazla bir şey ifade etmeyecektir diye düşünüyorum.Supplementler;öğünlerden aldığınız protein karbonhidrat miktarları yeterli gelmediği taktirde kullanılır.

Son düzenleme:
! BİRAZ UZUN OKURSANIZ SEVİNİRİM !

Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.79 Kilom 65 8 Ay Düzenli Bir Spor Yaptım Güzel Sonuçlar Aldım Fakat 4 İle 5 Ay Arası Kadar Bir Zaman Ara Verdim Şimdi Napmalıyım Nasıl Yapmalıyım Büyük İhtimal Şimdi Salon Değiştireceğim Daha Gelişmiş İmkanları Olan Bir Salona Geçiş Yapacağım Yani Mesela Eski Salonumda Aletler Veya Dumbeller İçin Sıra Beklenebiliyordu Burada Böyle Bir Sorun Yok Ve Aletleri Yeni Ve Olmayan Yok Açıkças Bu Ara Verdiğim 4 İle 5 Ay İçerisinde Beslenmeme Hiç Dikkat Etmedim Diyebilirim Ve Vücudumun Sıkılığı Gitti Fakat Aşırı Bir Değişiklik Olmadı Genede Orta Derecede Olduğunu Söyleyebilirim.
Bu Süreçte Spora Nasıl Başlamılıyım Eski Antreman Programıma Devam Etsem Olmuyacağını Biliyorum Çünkü Ağır Hangi Antreman Programıyla Başlamalıyım Spora İlk Başlangıç Gibimi Başlamalıyım Ve Supplement Ağırlık İşini Nasıl Yapmalıyım Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

( 8 AY SPOR ESNASINDA KİLO İÇİN OPTİMUM GAİNER VE AMİNO ASİT İLE BCAA KULLANMIŞTIM MARKASINI UNUTTUM )

FİZİKSEL ÖLÇÜLERİM ŞUANKİ 4-5 AY ARA VERDİĞİM ÖLÇÜLER ARA VERMEDEN ÖNCE BU ÖLÇÜLER ÇOK FARKLIYDI HATIRLIYORUM.

ÖZELLİKLEDE KOLUM ÇOK UFAK OMUZLARIMDA BENCE GENİŞLİĞİ AZ GENİŞLETMEK VE KOLUMU BÜYÜTMEK AÇISINDAN ÇOK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

KOL: 31 CM
BOYUN: 35 CM
OMUZ: 101 CM
BEL: 85 CM
KALÇA: 94 CM
EL BİLEĞİ: 17 CM
CALF: 35 CM
kardeşim ilk 1 ay tüm vücut antrenmanı yapmalısın.bel ve kalça bölgen o muza göre biraz fazla karbonhidrat tüketimine dikkat etmelisin.suplement olarak hardline whey3matrix i öneririm.saf halde 2gr kreatin monohidrat bulunuyor ve BOL BOL SU İÇİ.

Back
Yukarı