ara vermek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtxd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrtxd

Üye
Seneye uni sinavindan dolayi 1 yil bb ye ara vermek zorunda kalicam 6 aydan beri bu işin icindeyim iyi de gelistim ama bu vucut seneye nolucak onerileriniz nelerdir ?
Artik spora gidesimde kalmiyor nasilsa 1 2 ay sonra birakmak zorunda olucagimi hatirlayinca

Öncelikli olarak Sınavları'na odaklanmalısın fakat bu sporu bırakmana da gerek yok, vaktini ayarlayabilirsen ikisini bir arada götürebilirsin -ki ben böyle yapmıştım- haftada 3 gün full-body tarzında çalışabilirsin.

Öncelikli olarak Sınavları'na odaklanmalısın fakat bu sporu bırakmana da gerek yok, vaktini ayarlayabilirsen ikisini bir arada götürebilirsin -ki ben böyle yapmıştım- haftada 3 gün full-body tarzında çalışabilirsin.
Tesekkur ederim cevabin icin ama zor gibi gozukuyor devam etmem simdi bile zar zor vakit ayiriyorum malesef

Senin de her genç gibi zamanını kontrol etmekte sıkıntıların var sanırım, bunu öğrenmen gerekiyor fakat yine de sen bilirsin :) beslenmene dikkat et, günlük ihtiyacının altına düşmemeye çalış, seneye kaldığın yerden devam edersin. Sınav konusunda sorun olursa çekinmeden sorabilirsin, Başarılar

Senin de her genç gibi zamanını kontrol etmekte sıkıntıların var sanırım, bunu öğrenmen gerekiyor fakat yine de sen bilirsin :) beslenmene dikkat et, günlük ihtiyacının altına düşmemeye çalış, seneye kaldığın yerden devam edersin. Sınav konusunda sorun olursa çekinmeden sorabilirsin, Başarılar
Tesekkur ederim[DOUBLEPOST=1464466403][/DOUBLEPOST]
salon yakınsa devam edebilirsin. 45 dakika antrenman 1 saat de hazırlanma , yemek , duş vs. 7/24 ders çalışmıyorsan muhakkak vakit ayırabilirsin.
En kotu ihtimal sadece haftasonu calisirim full body seklinde bu beni gelistirirmi ki

Beni sınav senem ( geçen sene) bb sporu motive etti sadece.Spor olmasa derece yapamazdım.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı