ara ogun meyve

Ben low carb nedir diye sormadim fark ettiyseniz. Kimin veya sizin nasil "beslendiği" beni ilgilendirmiyorda beni.

Fakat yillarca gerek beslenme veya sporda kandirilmis kisiler olarak, rahatsizlik duydum. Ben kimseyi kötülemek veya kötüluğünu istemem. Beslenme veya saglik uzmanida degilim. Isteyen dr.buker ilse gutjahrin kitaplarini okuyabilir. Herkese acik.

Ayrica bu kadar sinirlenmenize gerek. Adi üstünde tartisma ortami

Kolay gelsin

Kimsenin sinirlendiği yok. Beslenme ile ilgili okunacak bir çok kaynak mevcut. Benim nasıl beslendiğimle ilgilendiğini düşündüğümü nereden çıkardın, onu da bilmyorum.

Tartışma da bu şekilde insanların söylediklerini eğip bükmek ve anlamazlığa vermekle yapılmaz. Başarılar.

Islem gormus fabrksyon hazir paketlenmis gidalardan alinan sekere ihtiyac yok bu ayri.ama kucuk porsynlarda meyve tuketmek heleki meyvenin icindeki sekere zararli demek tamamen yanlis.herseyin fazlasi zarar.kimse kimseye gunde 2 kilo seftali 3 kilo cilek yiyin demiyor.
Meyveyle islenmis glikoz suruplu gidalari ayni kefede degerlendirmeyin

merhaba , ara öğünde meyve yenmez diye bir kural yok , meyve seker içeririr. akşam kesinlikle alınmamalıdır.ama antreman sonrası ara öğünde yenmesi daha iyi olur. 2 porsiyon oldukça fazla bir tutar. ara öğün olarak sadece 1 avuç böğürtlern , kiraz ya da bir dilim ananas yiyebilirsiniz.

Back
Yukarı