APTAL SAPTAL SALONLAR

Tokattayım burada doğru düzgün salon yok resmen olanların hepsi bir biri ile aynı sırt sırta antreman yapıyorsun eşyalar zaten ya eskı yada eksik

hele bi uçtu diye salona kayıt oldum aman aman .. salona haftada 2 gün gidiyorsun 3. gün kapalı... ya temızlık oluyor ya su basıyor gündüz vakti, resmen parasını verdıgın salona gıdemıyorsun dalga geçer gibi

energym dıye salon acılıyor bılen varmı nasıl tum bayılerı standartmış sanırım gıden varmı buraya farklı ıllerdekıne

türkiyede öyle malesef çoğu yer. ben izmirin en merkez ilçelerinden birisindeyim salonların hepsi kibrit çöpü tarzı. sadece doğru düzgün macfit var oda kredi kartı filan istiyor ben kart kullanmıyorum sinir edici bir konu :D

türkiyede öyle malesef çoğu yer. ben izmirin en merkez ilçelerinden birisindeyim salonların hepsi kibrit çöpü tarzı. sadece doğru düzgün macfit var oda kredi kartı filan istiyor ben kart kullanmıyorum sinir edici bir konu :D
Türkiyenin kanayan yarası sanırım bu hahah . .. aidatı pahalı olanlar var ama suan gıttıgımden farkı yok salonun sadece biri yeni diğeri eski iftardan sonra gidersen makine yada sehpa sırası sahura doğru anca geliyor yani haftada 2 gün kaybım olacak yarınla beraber ama lanet ettım bu salonlara

her açıdan çok gerideyiz malesef. beslenme konusunda da. yurtdışında yaşayanlar bizim domatese sebzeye verdiğimiz paraya et yiyorlar :D sporcular için bir sürü ürün var kullanabilecekleri. burda en ucuz protein bar bile saçma sapan fiyatlarda

her açıdan çok gerideyiz malesef. beslenme konusunda da. yurtdışında yaşayanlar bizim domatese sebzeye verdiğimiz paraya et yiyorlar :D sporcular için bir sürü ürün var kullanabilecekleri. burda en ucuz protein bar bile saçma sapan fiyatlarda

takdim edeyim 12 tanesi 139 lira sudan ucuz
isopure_zero_carb_protein_drink_591_ml_12_adet_11404.jpeg

Bu kadar param olsa zaten bu ürünü almam dana eti yerim fiyat performans rezilliği :D

takdim edeyim 12 tanesi 139 lira sudan ucuz
isopure_zero_carb_protein_drink_591_ml_12_adet_11404.jpeg

Bu kadar param olsa zaten bu ürünü almam dana eti yerim fiyat performans rezilliği :D
bu fiyatlara ürün alınca direk 1 2 cm ölçü arttırmasını bekler insan insaf ya :D 139 tlye ben uğraşır eder 5 ay çökelekten protein ihtiyacımı karşılarım :D

aynen öyle çook gerideyiz yeme içme et ot olsun sağlık olsun elektronik olsun herşey vergi, millet başka ülkede min 1400 avro ıle 2500 avro maaş alıyor asgarı ucret, protein tozunu felan alıyor 50 dolar yada avro , hadi amınosudur bılmem nesıdır 20-30 dolarda o olsun toplam 100 dolara bunları alabılıyor o maaş ile bizse 1400 lira maaş alıyoruız sadece protein tozu standart bı marka 150 200 liradan başlıyor . adamlar çalıştıgının belli bir mıktarını vergı olarak verıyor .. aldıgı urunlere biz neredeyse tamamını vergı olarak verıyoruz sadece vergi için çalışılıyor neredeyse hayatın stresınden uzaklaşalım bari bu sporu yapalım dıyoruz hem eglenır hem bırseyler katarız kendımıze dıye.. daha çok strese giriyoruz işimiz zor

Tokattayım burada doğru düzgün salon yok resmen olanların hepsi bir biri ile aynı sırt sırta antreman yapıyorsun eşyalar zaten ya eskı yada eksik

hele bi uçtu diye salona kayıt oldum aman aman .. salona haftada 2 gün gidiyorsun 3. gün kapalı... ya temızlık oluyor ya su basıyor gündüz vakti, resmen parasını verdıgın salona gıdemıyorsun dalga geçer gibi

energym dıye salon acılıyor bılen varmı nasıl tum bayılerı standartmış sanırım gıden varmı buraya farklı ıllerdekıne

başlığı spor salonları bölümüne tokatta salon önerisi diye açsaydın inan daha çok alternatif bulurdun.. ;)
buarada @wrestler tokatta yaşıyor, bu konuda destek verecektir..yalnız o energym değil de synergym olabilir..

başlığı spor salonları bölümüne tokatta salon önerisi diye açsaydın inan daha çok alternatif bulurdun.. ;)
buarada @wrestler tokatta yaşıyor, bu konuda destek verecektir..yalnız o energym değil de synergym olabilir..
salon aramıyorum hocam o yuzden tavsiye bölümüne açma gereği duymadım :) çoğu salona gittim baktım zaten bura küçük yer pek salon yok olanda hepsi bir birinin aynı, dertleşme için yazmak ıstedım

Aynen salonlarda yeterince makine yok benim gittğim salonda 22.5 kg a kadar dumbell vardı sqaut rack yok yoktu ben çevremde salon bulaamdım evde çalışıyorum 2 yıldır salonu aramıyorum

Back
Yukarı