AOL (arginine ornithine lysine) kullanım tereddütüm

Atajun

Üye
merhabalar. 2 gün önce AOL(arginine ornithine lysine) aldım. Büyüme hormonuna etkisi olduğundan kullanmaya karar verdim. Ayrıca kas gelişimini sağladığını da biliyorum. Yalnız kullanım talimatında antremandan 30 dk önce 3 kapsül ve yatmadan önce 3 kapsül, 1 günde toplam 6 kapsül tüketmem gerektiği yazıyor. Yağtığım antreman evimde uyguladığım ve çok ağır değil. Günde 3 kapsül (yatmadan önce) kullanırsam aminoasitlerin etkisinde farklılık olur mu? günde 6 kapsül almak ile 3 kapsül almak arasındaki fark ne ölçüde boy gösterir?

yardımcı olursanız sevinirim :)

Bende muscle & Fitness dergisinde Lysine ve arginine kombinesinin büyüme hormonu sağladığını duydum ve 2 sini aldım.

Dergide sabah öğle akşam yemeklerden önce 1 er kapsül alın dıyordu bende fazla olur diye öğlen almıyorum.

Sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce 1 kapsül alıyorum her 2 supplementtende...

Ben gh-max kullanıyorum büyüme hormonu için. Uyumadan önce 2 tablet ve sabah kalkınca aç karnına 1 tablet alıyorum. Kutusunda günde 6 tablet kullanın yazıyor.Ama kas çalışmadıgım zamanlar 3 ü geçmiyorum.

Back
Yukarı