AOL(arginin ornitin lysin)hakındaki düşünce vetecrübeleriniz

arkadaşlar bu ürünü glutaminle birlikte boy için kullanıcam
sizce boy için bu kombinasyon iyimidir yoksa aminomu almalıyım?

ben aldım bile
glutamin kullanıcam ancak bunu en iyi ghmax lemi kullansak sizce?

arkadaslar bu kapsüller nasıl kullanılıyor? bugun alma şansım oldu, kapsülleri inceledim ince uzun silindirimsi yapıda kapsüller ilaçlardakine benzeyen fakat kapsüllerin çeperi plastik gibi kalın bir yapıda; bu şekilde ağızdan mideye mi indiriyoruz yoksa kapsülleri elimizle açıp bardakta oluşan tozu karıştırdıktan sonra mı içiyoruz,200ml su ile için şeklinde bir ifadeyi gorunce bu ihtimali düşündüm sizlere sormaya karar verdim.

kapsülleri doğrudan iç, kapsüllerin çeperi muhtemelen nişastadandır, midede rahatça sindirilir.

dostum teşekkürler ancak bu konudaki bilgisizliğimden sordum ancak hala ikna olmadım cünkü kapsüller oldukça kalın,sanki bildiğimiz plastik dişimle kesemedim ben direk kapsülü mideye indireceğim konusunda şüpheliyim? en iyisi hardline'a mail atıp sormak

bende gnc Arginine ve hardline kapsul AOL kullandım. bana kalırsa AOL epey kuuck bi etki yapıyor. sek l-arginine daha cok ise yaradı bende, hemde gnc nin ki. bariz bi sisme oluyo calısmadan once alınırsa fakat gecici :)

dostum teşekkürler ancak bu konudaki bilgisizliğimden sordum ancak hala ikna olmadım cünkü kapsüller oldukça kalın,sanki bildiğimiz plastik dişimle kesemedim ben direk kapsülü mideye indireceğim konusunda şüpheliyim? en iyisi hardline'a mail atıp sormak

ya arkadaslar bunu kullanan ltufen cvp versin

kapsulleri direk mideye mi indiriyoruz
mail attım cvp yok
kullanmadım aldıgımdan bari.
kapsülleri direk mideye indiriyorsak acayp kesici geldi nasıl sindiriliyo nası bi islemden geciyo vucttan

ya arkadaslar bunu kullanan ltufen cvp versin

kapsulleri direk mideye mi indiriyoruz
mail attım cvp yok
kullanmadım aldıgımdan bari.
kapsülleri direk mideye indiriyorsak acayp kesici geldi nasıl sindiriliyo nası bi islemden geciyo vucttan

İstersen kapsülü aç, içindekini ağzına dök ve tadına bak:)

O ürünlerin tadları çok güzel olsa o kapsülün içine koymazlar zaten.

Kesici dediğin o kapsülleri 5 dakika ağzında tut ve bak bakalım kapsüllere ne oluyor. Tükrüğünde erir kapsüller.

Ben hayatımda hiçbir ürünün kapsülünün açılıp içildiğini görmedim. Böyle bir manyaklığı da hiçbir firmanın yapacağını sanmıyorum :)

İyi sporlar.

:)))))))))

sleepy muthis cevabın icin tesekkurler :)

ne blym oyle elime alıp parcaladım battı elime nası olurda bunu mideye indirirz die dusunup duruyodum ayrıca ilk bu tarz supplemet ondan mazr gor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
abi benim

boy:168
kilo:64
böyle l-arginin veya AAKG kürü kullanmak boy uzaması açısından etkisi olurmu.Yaz için kullanıcam.Sonrada body sporuna başlıcam su sıralar Street workout yapıyorum .Öneri bekliyorum.Teşekkürer

abi benim

boy:168
kilo:64
böyle l-arginin veya AAKG kürü kullanmak boy uzaması açısından etkisi olurmu.Yaz için kullanıcam.Sonrada body sporuna başlıcam su sıralar Street workout yapıyorum .Öneri bekliyorum.Teşekkürer

Yaramaz, bosuna heveslenip paranizi kaptirmak yerine kaliteli besinler ile besin cesitliligi yaratin. Bunlar alti ustu amino asittir, yani cogu besinlerin icinde yeterince bulunur sizin gibi gencler icin.

peki biraz uzamak için önerebileceğiniz bir şey varmı acaba?? bu arada boy 1.70 miş yanlış yazmışım :)

Back
Yukarı