Antrenor hocamdan şüphelendiğim sorunlar...

Ankarada 2 3 gün önce salona basladım.
1. günde 20 dk koşu 20 dk bisiklet birde 5DK msaj makinesi yaptık.
Sonra 2.gün ağırlıklara başladık

Butterfly 3*8
Leg Extension 3*8
Wide-Grip 3*8
Front Lat Pulldown 3*8

1 ay bunları yapıcakmısız her gün. Vücudum gelişmicek diye düşünüyorum verdiğim paralar bosuna gidicek beslenmeler vb . Yoksa hocamız mı yanlıs verdi. Yoksa ben mi panik yapıyorum şüphelimi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevirim. İYİ AKŞAMLAR

biraz ilk ay için hafif olmus gibime geliyor ama butterfly göğüs leg extension bacak weide grip ne bilmiyorum ama pull up sa kanat front lat pulldown da kanat yinede kötü sayılmaz düngün uygularsan bunla gelişebilirsin..

Eyvallah tesekkur ederim. Yabi dumbell temel hareketleri bile calisamioz. Makinelerle 1 ay caliscakmisiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende 1 ay sirf makineyle calistim biceps icin dumbelli normal kaldirma disinda (dumbell curl herhalde)

omuz gogus on arka kol bacak sirt karin hep makineyle 1 ay tum vucudu isittim.sonra programlarla bolgesel calismaya basladim

heryerde boyle saniyodum bi baska arkadasim baska yere gitmis,direk programla bolgesel calismaya almislar.ayica bolgeler farkli

mesela o
sirt biceps
gogus triceps
omuz bacak yapiyodu sanirim biraz farkli olabilir

ama ben
omuz triceps
gogus biceps
sirt bacak
yapiyorum.

ozet: her salonda farkli calistiriyorlar.ama dersenki yukardakiler mantiklimi?nedense bana ilk 1 ayindaki yeni bi fitnessci icin tuhaf geldi.

yeni de baslasan detaysiz basit bir calisma olmus,heleki bir ay bu program cok uzun bir hafta dese anlarim daha sonra daha detayli bisey verebilir.sanirim hocan seni bir an önce isini bitirip eve gönderme niyetinde,bu yazdigin yarim saat sürmez.forumu biraz arastir derim.

Back
Yukarı