Antrenmandan Sonra Tek Kolda Ağrının Sebebi Nedir ?

torlak

Üye
merhabalar arkadaşlar 3 kg dambıllar var 6*15 çalışıyorum öbür gün sadece sol kolum ağrıyor kasa değince ağrı oluyor sağ kolum ise az ağrıyor neden acaba ?

Kollarin arasinda farklilik varsa biri gelisip digeri duruyor olabilir. Esitleniyor kisaca. Ama 3 kilo az geldi en azindan 5 veya 7 kiloluk agirlik kullanirsaniz daha hizli gelisirsiniz. 3 set 10-12 tekrar uygulayarak tabiki

Yanıt için alıntı yapınız.

Kollarin arasinda farklilik varsa biri gelisip digeri duruyor olabilir. Esitleniyor kisaca. Ama 3 kilo az geldi en azindan 5 veya 7 kiloluk agirlik kullanirsaniz daha hizli gelisirsiniz. 3 set 10-12 tekrar uygulayarak tabiki

Yanıt için alıntı yapınız.
sağ kolumdaki triceps kası daha çıkık sol kolumdaki de aynı durumda ama girinti yok dümdüz daha toplu. sağ kolumda ki top halinde sol kolda aynı büyüklük ama dümdüz ortantılı diğer kaslar ile çıkıntı değil.

sağ kolum

sol kolum

sağ kolum daha çıkıntı sol kolum ise daha düz, aynı büyüklük.[DOUBLEPOST=1440795472][/DOUBLEPOST]fark anlaşılıyor zaten

sağ kolun daha define o zaman, olabilir. Şöyle ki benim de sağ göğsüm biraz da yayvan. O kolu izole etmek için sadece o kola kickback 3-12 falan izole hareketi uygulayabilirsin

arka kol çalışıyorum zaten sol kol 10 çalışırken sağ kola 12 çalışırım ilerleyen günlerde farkı görürüm inşallah bilginiz için çok teşekkür ederim :)

bazı abilerimizin mesajları ile rahatladım gerçekten verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum pek kafaya takılacak birşey değilmiş herkes te varmış ilerleyen zamanlarda orası düzelirmiş :)

Back
Yukarı