Supplement almıyorum kolayı şu özelliğinden dolayı yazdım,glikoz şurubu içeriyor diye hatırlıyorum en kısa zamanda alışverişe çıkarsam kolanın arka tarafını tekrar okurum.Kana en hızlı karışabilecek şey heralde glikoz şurubu herhangi bir sindirim derdi yok.Şeker ihtiyacını karşılayacağı garanti. Sağlıklı bir yol mu kesinlikle değil. Hele ki antreman sonrası herangi bir supplement alıyorsanız çok rahatsız edici olur. Meyve suyu tercih etseniz ?
İşte sporda yeniyim onu nerden bulacağızKola simdiye kadar tanidigim en kötü icecek. 0,5 Litrede yaklasik 17 tane küp seker vardir. 100% dogal üzüm süyü tercih ediniz
İşte sporda yeniyim onu nerden bulacağız
Kuru üzümde olur mu?
İyi güzel diyorsunuzda markette satılan meyve sularıda konsantre meyve suları yani doğal değil.Yapay olarak tatlandırılıyor bildiğimiz şeker var içinde koladaki gibi.Her türlü Marketlerde bulabilirsin. Illa üzüm suyu olacak diye birsey yok, baska tür meyva sularida olabilir. Olmadi üzümü kendin mixerde kendin yap
İyi güzel diyorsunuzda markette satılan meyve sularıda konsantre meyve suları yani doğal değil.Yapay olarak tatlandırılıyor bildiğimiz şeker var içinde koladaki gibi.