TheBlack_D-D_
Üye
Selam arkadaşlar. Öncelikle şunu belirteyim bu günlüğü açmamın nedeni ilerleyen zamanlarda geçmişte neler yaptığımı neler yediğimi vs bilmek yaptığım hataları(olursa) görmek için açtım. Şimdilik uzun uzun tüm programımı yazamayacağım fakat dün ve bugünkü antrenmanlarımı yazayım kısaca :
Dün yani salı günü :
omuz ve triceps
dambıl shoulders press 4x10
dambıl lateral raise 15 15 12 12 (toplam 4 set)
eğilerek yana açış(ismini hatırlayamadım şimdi) 12 12 10 10
oturarak tek dambıl triceps extension 4x10
close grip bench press 12 12 10
barbell alna triceps 12 12 8
dar bench ve alna tricepste fazladan 1er set daha yapmış olabilirim hatırlayamıyorum nedense bu günlerde kafam çok dalgın 2 gün önce ne yediğimi bile hatırlayamıyorum
bu arada tricepste çok tekrar uygulamamın nedeni bu şekilde daha çok verim alıyorum şimdiden yazayım dedim. antrenmandan sonra 3 kaşık pekmez(normalde 1 büyük bardak üzüm suyu içerim de evde bitmiş) yanında 3 adet yumurta beyazı yedim. normalde 4-5 tane yerim fakat acayip bi mide bulantısı sardı 3 taneyi zor yedim.
Neeyse gelelim bu güne.. Öncelikle yediklerimden başlayayım :
Kahvaltı : 3 tam yumurta, 8 dilim salam, beyaz peynir, domates salatalık söğüş, 1 dilim kepek ekmeği yanında 2 bardak yeşil çay
öğlen : 200 gr kadar tavuk göğsü 1 dilim kepek ekmeği yiyebildim ancak
arkadaşlar geldi ondan pek bişey yiyecek zaman bulamadım. yanında 1 tabak karpuz şeftali vs.
ara öğün : 2 adet haşlanmış tam patates yanında 200 gr kadar tavuk göğsü yanında 1 kase salata(içinde 2 yemek kaşığı zeytinyağı) 1-2 dilim kepek ekmeği
1,5-2 saat sonra antrenman...
yarım saat sonra 75-100 gr tavuk göğsü
akşam yemeği : kızarmış biber, domates sosu, salam, domuz eti(bi aile dostumuz getirdi özel bi et kızarmış yada pişmiş değil değişik bir şey
) 100-150 gr tavuk göğsü, 2-3 dilim ekmek (beyaz ekmek yedim kepek bitmişti)
akşam yemeğinden sonra yarım tabak kadar karpuz yedim.
son olarak yatmadan önce 1 küçük kase yoğurt yiyeceğim..
Bugünkü antrenmanımda karın çalıştım ve 20 dk kardiyo yaptım.
Karın Hareketlerim :
Crunch 3x30
Leg Raise 3x25
Son hareketin adını unuttum ama yapılışı şu şekilde : yere yan yatılır dizler 90 derece. ardından üst vücut bir bakıma yukarı kaldırılarak yan karna baskı yapılır. tam anlatamadım ama olsun onu da 3x20 şeklide yaptım.
Tüm bu egzersizleri 3lü set şeklinde yaptım, süper set gibi fakat burda 3 hareket girdim. Dinlenme 45 saniye olarak. Tüm bunlardan sonra da 20 dk kardiyo yapıp ant bitirdim.
Biraz çorba oldu ama kbmayın bir sonraki yazılarımı daha düzgün yazarım. İyi forumlar
Dün yani salı günü :
omuz ve triceps
dambıl shoulders press 4x10
dambıl lateral raise 15 15 12 12 (toplam 4 set)
eğilerek yana açış(ismini hatırlayamadım şimdi) 12 12 10 10
oturarak tek dambıl triceps extension 4x10
close grip bench press 12 12 10
barbell alna triceps 12 12 8
dar bench ve alna tricepste fazladan 1er set daha yapmış olabilirim hatırlayamıyorum nedense bu günlerde kafam çok dalgın 2 gün önce ne yediğimi bile hatırlayamıyorum

Neeyse gelelim bu güne.. Öncelikle yediklerimden başlayayım :
Kahvaltı : 3 tam yumurta, 8 dilim salam, beyaz peynir, domates salatalık söğüş, 1 dilim kepek ekmeği yanında 2 bardak yeşil çay
öğlen : 200 gr kadar tavuk göğsü 1 dilim kepek ekmeği yiyebildim ancak

ara öğün : 2 adet haşlanmış tam patates yanında 200 gr kadar tavuk göğsü yanında 1 kase salata(içinde 2 yemek kaşığı zeytinyağı) 1-2 dilim kepek ekmeği
1,5-2 saat sonra antrenman...
yarım saat sonra 75-100 gr tavuk göğsü
akşam yemeği : kızarmış biber, domates sosu, salam, domuz eti(bi aile dostumuz getirdi özel bi et kızarmış yada pişmiş değil değişik bir şey

akşam yemeğinden sonra yarım tabak kadar karpuz yedim.
son olarak yatmadan önce 1 küçük kase yoğurt yiyeceğim..
Bugünkü antrenmanımda karın çalıştım ve 20 dk kardiyo yaptım.
Karın Hareketlerim :
Crunch 3x30
Leg Raise 3x25
Son hareketin adını unuttum ama yapılışı şu şekilde : yere yan yatılır dizler 90 derece. ardından üst vücut bir bakıma yukarı kaldırılarak yan karna baskı yapılır. tam anlatamadım ama olsun onu da 3x20 şeklide yaptım.
Tüm bu egzersizleri 3lü set şeklinde yaptım, süper set gibi fakat burda 3 hareket girdim. Dinlenme 45 saniye olarak. Tüm bunlardan sonra da 20 dk kardiyo yapıp ant bitirdim.
Biraz çorba oldu ama kbmayın bir sonraki yazılarımı daha düzgün yazarım. İyi forumlar