1,5 Yıldır (2-3 ay ara ile) Antrenman yapıyorum, ramazanda antrenmana gidemedim 4-5 Kilo verdim. Ancak yağ oranım konusuna biraz kafayı taktım , şu an 73 kiloyum , antrenman stilimde bir değişiklik yaptım , daha önceden split çalışıyordum ancak 1 haftadır şu şekilde idman yapıyorum , Örnek pazartesi sırt giriyorum 3-4 hareket yaptıktan sonra diğer bölgelerde tek hareket tek set 40 tekrar veya kaslarım yanana kadar yapıyorum , ertesi gün 3-4 hareket yaptığım bölge ağrıyor diğer kalan yerlerde biraz uyuşma oluyor ve örnek omuzda uyuşma varsa ve programda o gün omuz ise omuz giriyorum yani bu sizce doğru bir program mı?
Bu programda devam edersem sonuçları ne olur ? Kollarım biraz daha define oldu , ölçü kaybettim mi bilmiyorum , vücut biraz daha define oluyor, kilo kaybediyor muyum onu da bilmiyorum , sizce devam etmeli miyim ?
Bu programda devam edersem sonuçları ne olur ? Kollarım biraz daha define oldu , ölçü kaybettim mi bilmiyorum , vücut biraz daha define oluyor, kilo kaybediyor muyum onu da bilmiyorum , sizce devam etmeli miyim ?