Antrenman stilim ne kadar doğru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krxas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krxas

Üye
1,5 Yıldır (2-3 ay ara ile) Antrenman yapıyorum, ramazanda antrenmana gidemedim 4-5 Kilo verdim. Ancak yağ oranım konusuna biraz kafayı taktım , şu an 73 kiloyum , antrenman stilimde bir değişiklik yaptım , daha önceden split çalışıyordum ancak 1 haftadır şu şekilde idman yapıyorum , Örnek pazartesi sırt giriyorum 3-4 hareket yaptıktan sonra diğer bölgelerde tek hareket tek set 40 tekrar veya kaslarım yanana kadar yapıyorum , ertesi gün 3-4 hareket yaptığım bölge ağrıyor diğer kalan yerlerde biraz uyuşma oluyor ve örnek omuzda uyuşma varsa ve programda o gün omuz ise omuz giriyorum yani bu sizce doğru bir program mı?
Bu programda devam edersem sonuçları ne olur ? Kollarım biraz daha define oldu , ölçü kaybettim mi bilmiyorum , vücut biraz daha define oluyor, kilo kaybediyor muyum onu da bilmiyorum , sizce devam etmeli miyim ?

40 tekrar mı ?? şaka mısın hocam ? 40 tekrarın hiç bir şekilde sana faydası olmaz. kendi kafana göre program ve çalışma tarzı belirleyeceğine herkesce kabul görmüş bir programı uygulamanı tavsiye ederim. iyi bir antrenman ve iyi bir beslenmede ertesi gün ağrılarının olmaması lazım. çok ağır yanlış yapıyorsun. bu şekilde sakatlanman çok yakındır.

40 tekrar mı ?? şaka mısın hocam ? 40 tekrarın hiç bir şekilde sana faydası olmaz. kendi kafana göre program ve çalışma tarzı belirleyeceğine herkesce kabul görmüş bir programı uygulamanı tavsiye ederim. iyi bir antrenman ve iyi bir beslenmede ertesi gün ağrılarının olmaması lazım. çok ağır yanlış yapıyorsun. bu şekilde sakatlanman çok yakındır.
Yanıtladığınız için teşekkür ederim , haklısınız kaslara sadece pump oluyordu 3-4 hareket girdiğim bölge ağrıyordu ama öyle zor olduğunu fark ettim , programımı değiştiricem

Back
Yukarı