ANTRENMAN SONRASI ÇİKOLATALI SÜT !!

Arkadaslar ben antrenman sonralari cikolatali sut iciyorum 1 1.5 saat icindede ana ogunumu yiyorum hatam var mi yani direk basit seker almiyim diyorum sut daha iyi olur diye dusunuyorum hem icinde az biraz seker var bu yeter eve gidincede asil yemegi yerim diye dusundum

Vucut tipim yuzde 5 endo yuzde 15 ekto yuzde 80 mezo karisimi olarak tarif edeyim ama yuksek mezo sansliyim bu yuzden genetik olarak sinirlarimi merak ediyorum

Süt yetişkinler için çok uygun bir gıda değil. Spordan hemen sonra illa bir şey içmek zorunda değilsin. Günlük TOPLAM protein/karbonhidrat/yağ tüketimini takip et.

Süt yetişkinler için çok uygun bir gıda değil. Spordan hemen sonra illa bir şey içmek zorunda değilsin. Günlük TOPLAM protein/karbonhidrat/yağ tüketimini takip et.
Nasıl uygun degil 18 yaşımdayım hem antrenmandan 20 25 dk sonra muz ve kakaolu sut iciyorum yanina muz ekledim 20 25 dk beklememdeki sebeb kaslar direk onaraima basliyor biraz zaman verip cokta boslamadan kas glikojen deposunu doldurmak

Ortalamanin cok ustunde limitlerimi zorluyorum goz yasi geliyor nerdeyse icten icten yaniyor adeleler yan omuz acislarda su sisesini kaldirip icemiyorum mesela

Bu soylediklerinizi muhtemelen bu forumda antrenman yapan bir çok arkadaşımız da yaşıyordur. Ben işin biraz daha bilimsel yönünden bahsetmek istedim. Glikojen depolari ile ilgili iyi bir araştırma yapmanızı öneririm.

Back
Yukarı