Antrenman sonrası wheyden önce ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bi kaç yerde okumuştum antrenmandan sonra şeker karbonhidrat alınmalı yazıyodu bunu whey den önce mi alıcaz sonra mı ve bi kesme şeker iş görür mü glikojen depoları için olmazsa ne tüketilebilir ve wheyle arasında kaç dakika olmalı acaba ?

Bi paket jelibon yiyorum ben. Ardından biraz su içip protein içiyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

1 adet muz iş görür

hayır muz isteneneni tam karşılayamaz. şekeri aniden yükseltecek basit karbolar lazım. içinde glikoz olan meyve suları bu iş için idealdir. muzu bu işlemden sonra yiyebilirsiniz tabi. proteinin bu kadar acelesi yok 1-2 saat içinde tüketirseniz iyi olur.

hayır muz isteneneni tam karşılayamaz. şekeri aniden yükseltecek basit karbolar lazım. içinde glikoz olan meyve suları bu iş için idealdir. muzu bu işlemden sonra yiyebilirsiniz tabi. proteinin bu kadar acelesi yok 1-2 saat içinde tüketirseniz iyi olur.

icinde glikoz bulunan fabrikasyon meyve sularını tüketmek cok saglıksız geliyo bana.
doğal üzüm suyu tüketilse onunda %30u glikoz heralde ama ben bunu tercih ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...onrasi-uzum-suyumeyve-suyu-icmeyin-41841.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı