Antrenman sonrası omuz ağırmaması

S.A arkadaşlar omuz günlerimde ne kadar sağlam girersem girim ertesi gün omzumda bi ağrı hissetmiyorum sizdede aynısı oluyormu?
diğer bölgeleri çalıştırdığım zaman ağrılar oluyor omuzda sadece hissetmiyorum ağrıları?

Omuz biraz daha farklı bir kastır bu gerçek zor ağrır , onun için fazla tekrarlara yer verin dinlenmelere 20 sn yer verin ama tabi ağrımaması gelişmemesi anlamına gelmez bunuda unutmayın.[DOUBLEPOST=1423214767][/DOUBLEPOST]
bende oluyor :) omuzum diger bolgelerime gore kucuk ama saglam girebiliyorum. nedenini bende bilmiyorum :D ama bi hamlasma hissediyorum
Hamlasma zaten 1 hafta bilemedin 2 hafta sonra kaybolur kas yaptığın hareketlere adepte olur bunun için süper setler drop setler öneririm kası şaşırt.

Omuz biraz daha farklı bir kastır bu gerçek zor ağrır , onun için fazla tekrarlara yer verin dinlenmelere 20 sn yer verin ama tabi ağrımaması gelişmemesi anlamına gelmez bunuda unutmayın.
bende o mantıkla yurudugum icin fazla karistirmadim :D
omuzum hardcore seviyor :) klasik drop felan yan omuzda yapiyorum ön omuzda yapmiyorum ayarladim yani zamanla :) (deneme yanılma)

Back
Yukarı