Antrenman sonrası beslenmem doğru mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın arkadaşlar
Yaklaşık 2 buçuk aylık bir geçmişim var VG ile öncesinde 5.sınıftan beri basketbol ile uğraşıyorum.her gün çift antrenman+VG salonuna gidiyorum.sorum şu ben sabahları en az 2 yumurta 100 grama yakın beyaz peynir,reçel,ekmek ve çay ile kahvaltımı yapıyorum.antrenman 9.30 da başlıyor 11de bitiyor.bittikten sonra 11.10 gibi VG ye gidip çalışıyorum.VG bittikten sonra 30-45 dk aralığında 300 grama yakın göğüs ve yanında pilav veya makarna tüketiyorum.yanında taze sıkılış içeçekakşam ise sulu yemek tarzında,olursa tavuk-et tüketiyorum.benim antrenman sonrası beslenmem doğru mu?vücut 3-4 saatte proteini sentezlediği için sordum.

not:boyum:1.90 kilom:80

Hocam kilo almam gerektiğini söyledi.protein tozu vs. kullanmıyorum

hiç kimse bilmiyor mu yahu ? şöyle sorayım. tavuklu bol proteinli öğünümü spordan önce mi (3 saat)yemeliyim yoksa hemen sonra mı ?

yaklaşık 10 dk önce 100 gr tavuk+3tam yumurta+30gr beyaz peynir yedim.1-1.5 saat sonra salona gidicem ve geldikten sonra da 150-200 gr. lık tavuk+bol karbonhidratlı yemek yiyicem uygun mudur ?

Antremman sonrasi yediginden cok anladigim kadariyla sabah 9:30 dan öglen en az 12 ye kadar yani 2,5 saat yada daha fazla antremman yapman dikkatimi cekti.Ne antremmani yaparsan yap antremmanlarindan verim almak istiyorsan bukadar uzun calismamalisin yada VG antremmanini ögleden sonra yada aksama alman antremman sonrasindaki beslenmenden daha cok faydali olacagi görüsündeyim.

Antremman sonrasi yediginden cok anladigim kadariyla sabah 9:30 dan öglen en az 12 ye kadar yani 2,5 saat yada daha fazla antremman yapman dikkatimi cekti.Ne antremmani yaparsan yap antremmanlarindan verim almak istiyorsan bukadar uzun calismamalisin yada VG antremmanini ögleden sonra yada aksama alman antremman sonrasindaki beslenmenden daha cok faydali olacagi görüsündeyim.
9.30 da kondisyona dayalı bi antreman başlıyor.11de bitiyor ve ardından VG ye gidiyorum.ama bundan sonra ilk antremandan sonra eve gidip yemeğimi yiyicem ve 2 saat sonra VG ye gidicem

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : idman oncesi ve sonrasi beslenme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı