Antrenman sonrası beslenme

Pyscho

Üye
Burda öğrendiğim kadarıyla Antrenman öncesi karbonhidrat sonrasında karbonhidrat&protein alıyoruz ama bildiğim antrenmandan 2saat önce yiyoruz sindiriyoruz ama antrenman sonrasıyı bilmiyorum yani bittği gibi yiyecekmiyiz yoksa bi süre bekliyecekmiyiz?

merhaba
Anterman sonrası hızlı protein ihtiyacı olur kaslara bunu iletmek gerekir. Bunun icin whey kullanılması gerek. Antreman sonrası ben karbonhidrat kullanmıyorum. Protein tercih edierim zaten antramnlarımı aksamuzeri yemekten 2 saat kadar once bitirirm. cok acıkırsam cig badem muz gibi birsey yiyiorum yemege kadar.
Ama bu benim bunyem. BB ciler karbonhidrat kullanıyor olabilirler. bu konuyu tam bilemiyorum. ama anteman arkası proteni tozu:)

Antremandan hemen sonra,soğuk olmamak şartıyla taze sıkılmış meyve suyu,bulamazsan 2 küçük kutu (200mlx2) çikolatalı süt. 30dk sonrada 70-80 kilo civarıysan 100-150gr tavuk göğsü ve 90gr kepekli makarna tüketebilirsin. 2 saat sonrada tavuk göğsü+makarna kombinasyonunu tekrarla. Günde kilo başına 2gr protein kotana ulaşmalısın(70kgx2gr=140gr protein almalısın).

antremandan hemen sonra,soğuk olmamak şartıyla taze sıkılmış meyve suyu,bulamazsan 2 küçük kutu (200mlx2) çikolatalı süt. 30dk sonrada 70-80 kilo civarıysan 100-150gr tavuk göğsü ve 90gr kepekli makarna tüketebilirsin. 2 saat sonrada tavuk göğsü+makarna kombinasyonunu tekrarla. Günde kilo başına 2gr protein kotana ulaşmalısın(70kgx2gr=140gr protein almalısın).

:dddddddddddd

Back
Yukarı