Antrenman sırasında kan şekerim düştü başım döndü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dıkat

Üye
bugün antremandaydım sabah gene klasik kahvaltımı yaptım yumurta süt peynir domates hıyar ws ws sonra elma yedim sonra da tavuk + pilav yedim gittim
antrenmana çalışırken birden başım döndü tam squat yapıcaktım
tuvalete gittim çok hafif kustum tuvaletimi yaptım sonra hemen kantinden bi küp şeker attım ağzıma bu şekilde halletim de bunu yaşamak çalışmamayı yarıda kesti özgüvenimi sarstı sizce yemek programıma ne eklemeliyim şeker de yememeye özen gösteriyorum ama

Çok Fazla yemiş olabilirsin vücudunada fazla yüklendiysen kusma isteği gelmiş ola bilir. Vidahaki sefere daha az yersen sorun olmaz sanırım.

özgüvenini sarsmana gerek yok, içinde bulunduğumuz dönem belli hava sıcaklığı belli..
bi de bunun üstüne vg gibi ağır efor sarfettiren bir spor girince şeker düşmesi pek çok kişi de görülen bir problem oluyor hepimiz yaşıyoruz bunu.
antrenmana giderken yanına biraz jelibon al, antrenman sırasında az miktarda tüketebilirsin böyle bir durumda..
ve bol bol su iç, günlük karbonhidrat alımına da dikkat et..
kolay gelsin..

bugün antremandaydım sabah gene klasik kahvaltımı yaptım yumurta süt peynir domates hıyar ws ws sonra elma yedim sonra da tavuk + pilav yedim gittim
antrenmana çalışırken birden başım döndü tam squat yapıcaktım
tuvalete gittim çok hafif kustum tuvaletimi yaptım sonra hemen kantinden bi küp şeker attım ağzıma bu şekilde halletim de bunu yaşamak çalışmamayı yarıda kesti özgüvenimi sarstı sizce yemek programıma ne eklemeliyim şeker de yememeye özen gösteriyorum ama

Tüm bu saydıklarını ne kadar arayla yedin?

Bunları yedikten kaç dakika sonra spora başladın?

hem sıcaktan hemde ben bacak çalıştıgım an tüm dengem gidior başım dönüyor gözlerim bulanık görüyor ama bol su içiyorum etkisi geçior

Yemekten 2saat sonra spor yapılmalıdır mide boş iken, böylece kusma vb bir sorunla karşılaşılmaz. Ayrıca nefesini ayarlayamadıysan baş dönmen ondanda olmuş olabilir . Nefes ayarlayamayıp squatta deadliftte bayılan insan çok

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı