Antrenman Programimi Yorumlarmisiniz Arkadaslar :)

Oncelikle Sunu Belirtmek Istiyorum Ben 2.Ligde Profesyonel Bir Takimin Altyapisindayim Yasim 16 Suanda Idman Yok Tatildeyiz Idmanlarimiz 3 ay sonra baslicak.Dun Bi Program Hazirladim Hedefim Oncelikle Vucuda Hacim Kazandirmak 1 bucuk ay hacim , 1 bucuk Ay Ise Kuvvete Dayali Calismayi planliyorum Soyle Bir Program Hazirladim Hacim Kazanmak Icin :

Benc Press

Set1:8 kg 12 tekrar

Set2:10 kg 10 tekrar

Set3:12 kg 8 tekrar

Set4:14 kg 6 tekrar

Set5:16 kg 4 tekrar

Set6:18 kg 2 tekrar

Kol (Biceps-Triceps)

Set1:15 kg 12 tekrar

Set2:20 kg 10 tekrar

Set3:25 kg 8 tekrar

Set4:30 kg 6 tekrar

Set5:35 kg 4 tekrar

Set6:40 kg 2 tekrar

Kol Dambil Ile Degil Makinede Calisacam Adini Unuttum :D

Omuz

Set1:0kg(Bos Bar) 12 tekrar

Set2:2 kg 10 tekrar

Set3:4 kg 8 tekrar

Set4:6 kg 6 tekrar

Set5:8 kg 4 tekrar

Set6:10 kg 2 tekrar

Bunlara Agirlik Veriyorum Cunku Forma Giydigimiz Zaman Ustume Otursun Die Ayrica 2 li Mucadelerede Ayakta Kalabilmek Icin Ayrica Squat,Karin,Sirt,Kanat Ve Barfiks Calismalari Yapiyorum

Ozellikle Antrenorler Degerlendirse Cok Sevinirim Diger Arkadaslarda Degerlendire Bilir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bilinçsiz yapıyosun kardeş forumda yeni başlayanlar için program var ordan araştırp destek alabilirsin. Bi çok hareket senin boyunun uzamasına engel olacaktır

hıım ben bu programı netten arastırıp kendımde bırseyler kadar hazırladım ayrıca 7 yıldır hem fıtnes hemde futbol sporlarıyla ugrasıyorum ama bana birşeyler önerbilirsen sevinirim yeni başlamadığımı yinelemek isterim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:39 ----------

Bana Hem Hacım Kazanacagım Hemde Kuvvetlenebılecıgım Bı Program Yazabılecek Olursa Cok Sevınırım :)

Hmm. Hareketlerin isimlerini en azından yapılış şeklini belirtirsen daha sağlıklı bi yorum yapılabilir

ardakslar bana bi program onerebilirseniz sevinirim yeni degilim bu isde hem hacim kazanmak istiyorum hemde kuvvetlenmek istiyorum !

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:55 ----------

Hmm. Hareketlerin isimlerini en azından yapılış şeklini belirtirsen daha sağlıklı bi yorum yapılabilir

Temel Hareketleri Yapmayi Planliyorum Orn:Banka Uzanarak Barla Yapilan Benc Press (Biliyorum Cok Karisik Oldu Ama Saglik Olsun)

hacim kazanmak istiyosan bu kadar tekrar yapmamalısınız

ayrıca biceps gibi küçük kas grublarını en fazla 4 hareketten çalıştırın temel hareketlere önem verim sonuç alırsınız ama bu kadar çok set sayısı fazla en fazla 4 set 4 hareket

hacim kazanmak istiyosan bu kadar tekrar yapmamalısınız

ayrıca biceps gibi küçük kas grublarını en fazla 4 hareketten çalıştırın temel hareketlere önem verim sonuç alırsınız ama bu kadar çok set sayısı fazla en fazla 4 set 4 hareket

bu dedıklerın mantıklı gelıyor arastırmalarıma dewam edıp son karırımı verıcem

Back
Yukarı