ANTRENMAN PROGRAMIM!

qross

Üye
Herkese merhaba bu sporda yaklaşık 2 aydır ilerleyen biriyim. Program değiştirme zamanım geldiğinden kendime yeni bir program yazdım alt vücut ve üst vücut olmak üzre. Üst vücut antrenmanımı yorumlarsanız çok sevinirim! (Hedef hacim kazanma)

Bench Press 3X8

Dumbell İncline Press 3X12

Dumbell Fly 3X12

Dips 4X10

Triceps Pushdown 3X12

Overhead Press 3X8

Lateral Raise 3X15

Face Pull 3X12

Barbell Row 3X8

Barfiks TOPLAM 25 tekrar

Barbell Curl 3X10

İncline Dumbell Curl 3X12

Sen program yazamassin kendine .bu zamana kadar uygulanmamış,başarı elde edinmiş programlardan birini seçersin yaparsin( tabi öncelikle salondaki hocan sana uygun bir program yazdiysa onu yaparsın yok ilgilenmediyse obür seçenek)

Sen program yazamassin kendine .bu zamana kadar uygulanmamış,başarı elde edinmiş programlardan birini seçersin yaparsin( tabi öncelikle salondaki hocan sana uygun bir program yazdiysa onu yaparsın yok ilgilenmediyse obür seçenek)
Bence her türlü ikinci seçenek.
2 gün önce salonda bir abiyle tanıştım. Adam 45 yaşında. Gitmişler buna haftada 6 gün split program yazmışlar. 5x10 setlerden 6 hareket göğüs + 4 hareket kol çalışıyor adamcağız. 3 saat süren split yapıyor adam resmen. Dolayısıyla bu salonda kendince "hoca" olanlara pek prim vermemek gerek diye düşünüyorum. Sorsan sırttaki kasları sayamaz ama sana-bana sırt programı yazıyor elemanlar. :D

Zaten programı kendim yazmadım düzeltme yapıyorum. Zaten olan programdaki asistan kısımlarını en verim aldığım egzersizleri şeçtim salondaki hoca daha ölçüm zor yapıyo. Sadece demek istediğim bu programdan verim alabilirmiyim?

Zaten programı kendim yazmadım düzeltme yapıyorum. Zaten olan programdaki asistan kısımlarını en verim aldığım egzersizleri şeçtim salondaki hoca daha ölçüm zor yapıyo. Sadece demek istediğim bu programdan verim alabilirmiyim?
Bu programla bir yere varılmaz. Üst-alt diye ayırmak istiyorsan bile bu hacim çok fazla. Onun yerine Push-Pull-Legs düşünebilirsin.

Bu programla bir yere varılmaz. Üst-alt diye ayırmak istiyorsan bile bu hacim çok fazla. Onun yerine Push-Pull-Legs düşünebilirsin.
Hacim kazanmak için en uygun antrenman nasıl olmalı full body fln mı bazıları bileşik egzersizleri yap izole yapma dedi ama mantıksız sadece bileşik yapmak bence

Hacim kazanmak için en uygun antrenman nasıl olmalı full body fln mı bazıları bileşik egzersizleri yap izole yapma dedi ama mantıksız sadece bileşik yapmak bence
Herhangi basit bir fullbody programını al kendine örnek olarak onu yap dostum . Beslemene dikkat ettinmi 6 aya kadar o program seni cok rahat götürür . Ben sana ilk aylarımda cok verim aldigim bir full body programini soyleyim kafana yatarsa yap. Daha doğrusu bu işin ehlinin paylaştığı program
Youtube bilgehan koç yeni baslayanlar için fullbody programi diye geçiyor. Cok iyi bir program öneririm. 1yila kadar yapilabilir diyor adam bu program için doğru da söylüyor ama benim 3 ayda bedenen ve ruhen tükenmişlik sardi. Fullbody araliksiz yapilamiyor malesef bir yerde adami düşürüyor. Arada splite gecip arada fullbody dönersin.[DOUBLEPOST=1582228622][/DOUBLEPOST]
Bence her türlü ikinci seçenek.
2 gün önce salonda bir abiyle tanıştım. Adam 45 yaşında. Gitmişler buna haftada 6 gün split program yazmışlar. 5x10 setlerden 6 hareket göğüs + 4 hareket kol çalışıyor adamcağız. 3 saat süren split yapıyor adam resmen. Dolayısıyla bu salonda kendince "hoca" olanlara pek prim vermemek gerek diye düşünüyorum. Sorsan sırttaki kasları sayamaz ama sana-bana sırt programı yazıyor elemanlar. :D
Aslinda bende pek isteyerek yazmadim o seçeneği cok haklisin. Bizim salonda 25 yaşında hoca diye bir çocuğu dikmişler. Her yeni basliyana koşulsuz sartsiz kilo,istek,hedef bakmaksizin ayni programı yaziyor. Ha belki biraz iyi salonlarda is farkli yuruyordur diye yazdim.

Başlangıçta "lineer progression" yaparak kuvvet arttırabileceğin bir program yapmalısın. Hacim kazanmak istiyorsan önerdiğim program ICF 5x5. Eğer kuvvet arttırmaya odaklanmak istiyorsan GZCLP programını öneririm.

Back
Yukarı