johnnyr5
Üye
öncelikle herkese selam siteye yeni üye oldum bu da ilk mesajım. her sene 4 er 5 er ay bb yapıyorum bişekilde devam edemiyorum fakat bu sefer 4 aydır devamlı gidiyorum ve bırakmayı düşünmüyorum. burdaki ustalardan ricam programıma bi göz atmanız ve tavsiyeleriniz..
*178cm 65 kg ım ama 2-3 yıldır (yukarıda bahsettiğim şekilde) bb ile uğraştığım için pek zayıf durmuyorum
günde tek adele atıyorum ve programım 4 parça(gün)
1.gün (göğüs)
bench press
yana açma
pull over
üst göğüs press
2.gün (kol)
barbell curl
alna triseps
dumbell curl(ya da konsantrasyon curl)
tel triseps
tel biceps
3.gün (omuz)
pull down arkaya
pull down öne
makinede push up
ayakta dumbell yana açma
ayakta dumbell öne açma
4.gün (sırt)
cable rowing
dumbell rowing
ayakta domalarak barbell rowing(adını bilmiyorum)
trapez
bütün hareketler kilo arttırarak 12-10-8 tekrar
günde almam gereken protein miktarına ulaşamıyorum,antrenmandan önce 3 sonra 3 aa tablet alıyorum 1 hafta içinde de creatin ve protein tozu(whey) takviyesi yapınca ulaşabilirim.
hepsi bu kadar.. yazdığım her konudaki yorumlarınızı tavsiyelerinizi ve uyarılarınızı bekliyorum teşekkürler..
*178cm 65 kg ım ama 2-3 yıldır (yukarıda bahsettiğim şekilde) bb ile uğraştığım için pek zayıf durmuyorum
günde tek adele atıyorum ve programım 4 parça(gün)
1.gün (göğüs)
bench press
yana açma
pull over
üst göğüs press
2.gün (kol)
barbell curl
alna triseps
dumbell curl(ya da konsantrasyon curl)
tel triseps
tel biceps
3.gün (omuz)
pull down arkaya
pull down öne
makinede push up
ayakta dumbell yana açma
ayakta dumbell öne açma
4.gün (sırt)
cable rowing
dumbell rowing
ayakta domalarak barbell rowing(adını bilmiyorum)
trapez
bütün hareketler kilo arttırarak 12-10-8 tekrar
günde almam gereken protein miktarına ulaşamıyorum,antrenmandan önce 3 sonra 3 aa tablet alıyorum 1 hafta içinde de creatin ve protein tozu(whey) takviyesi yapınca ulaşabilirim.
hepsi bu kadar.. yazdığım her konudaki yorumlarınızı tavsiyelerinizi ve uyarılarınızı bekliyorum teşekkürler..