antrenman programım

forumda okudum aynı gün cardio ve antrenman yapılmamalı diye. gerçi yaptığım antrenmen sayılmaz gibi ama.program benim için uygunmu 97 kilo 180 cm boy yaş 15 , fotoğrafımıda koydum. 2 ay sadece cardio ve mekik çalıştım. 3. ayın başındayım

programım şöyle :

ısınma
15 dk eliptik bisiklet 3 dakika twist( 5 dakıka eliptik 1 dk twist şeklinde 3 set )
mekik
25-30 dakika tempolu yürüyüş
7.5 kiloluk plaklarla sağa sola eğiliyorum beldeki yağlar için
3 x 10 chest press
3 x 10 Lat pull down
3 x 10 chest-shoulder press
20 dakika kondisyon bisikleti

Eklentiler

• 003.jpg
    003.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 269
maalesef yanlış gelişi güzel bir program olmuş düzen şart ağırlık antremanı ve cardio ayrı günlerde yapılmamalı bu doğru cardioyu şöyle yapabilirsin 10 dakika tempolu yürüyüş 10 dakika ip atlama ve 10 dakika bisiklet sürmek gibi
ağırlık antremanınıda gün aşırı haftada 3-4 yapabilirsin kilo vermek için yapacağından çok tekrar az ağırlık sistemi ile çalışmalı temel hareketleri tercih etmelisin pazartesi göğüs biceps çarşamba omuz triceps cuma sırt pazarda bacak olabilir arada kalan günlerde cardio yapmalısın birde bacak günü karın bel hareketi tavsiye etmem zaten bacak çalışırken belde çalışıyor bir sakatlık çıkabilir

daha bölgesel olarak çalışmaya geçmedim sanırım 2 ay bittiği için şimdi konuşıyımmı antranörle yani mesela 3 gün antrenman 1 gün cardio olsa olmazmı?

bence 3 gün ağırlık antremanı 3 günde cardio olabilir 3 gün ağırlık antremanı için pazartesi göğüs biceps çarşamba omuz triceps cuma günüde sırt bacak olabilir yinede antranörün fikrini alabilirsin tabi

Back
Yukarı