Antrenman programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WX

Üye
Öncelikle herkesin bayramını kutlamak istiyorum.Bayram dolayısıyla fitness salonuna gıdemıyorum fakat elımde 2 adet dambıl ve bır adat door gym(kapıya takılan barfıx aletı) var kendıme bir program yaptım sıralama konusunda yardım edebılecek bırısı varsa çok memnun olurum.

EGSERSİZ ADI ŞEKİL SET TEKRAR
BICEPS(PAZU)

DUMBELL CURL(DAMBIL İLE) AYAKTA 3 10
DAMBELL HAMMER CURL(ÇEKİÇ) AYAKTA 3 10
INCLİNE DUMBELL CURL(ÇEKİÇ) SEHPADA 3 10
CONCENTRATİON(DİRSEK DİZE DAYALI) SEHPADA 3 10
BARBELL CURL(DAMBIL İLE) SEHPADA 3 10

TRICEPS(ARKA KOL)

ONE ARM DUMBELL TRİCEPS EXT AYAKTA 3 10
TRICEPS DIPS ASSIST DOOR GYM 3 10
DUMBELL TRICEPS REAR RAISE SEHPADA 3 10

DELTOIDS(OMUZ)

STANDING DUMBELL PRESS SEHPADA 3 10
SIDE LATERAL(ÇİFT TARAFA DAMBIL AÇMA) AYAKTA 3 10
DUMBELL FRONT RAISE AYAKTA 3 10
BENT OVER SIDE LATERAL RAISE(EĞİLEREK) AYAKTA 3 10
ARNOLD PRESS AYAKTA 3 10
UPTRIGHT ROWING(ÇENEYE DAMBILL ÇEKME) AYAKTA 3 10

LATISSUMUS DORS(KANAT/SIRT)

CHIN-UP(BACK) DOOR GYM 2 5
CHIN-UP(FRONT) DOOR GYM 2 5
CHIN-UP(CLOSE) DOOR GYM 2 5
ONE-ARM DUMBELL ROWS SEHPADA 3 10

Not : Dambıllar 5 kg. dır.

Başlayalı 1.5 ay oldu ters olabilecek bir hareket varsa söyleyebilir misiniz şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
programı bu şekilde yapma bence bayram dinlendir vücudunu bende çalışmak istiyorum ama evdeki ağırlıklar yetmiyor mecbur dinleniyorum şuan. bu arada dumbbell curl yapıyorsun barbell curl yapmana gerek yok zaten ve barbell curl denmez ona çünkü o hareketide dumbbell ile yapıyorsun diğeri ise INCLİNE DUMBELL CURL ile dumbbell curl arasındaki fark sadece oturarak daha zor tekini tercih etmelisin ve bacak programı yok göğüs programı yok bacakta yok bence hiç başlama dinlen. vücudunda orantısızlık olur bacak göğüs düşük diğer bölgeler daha şişik iyi bir görüntü olmaz.omuz programındada bir fazlalıklar var ayrıca arka kolda DUMBELL TRICEPS REAR RAISE bu hareketi bulamadım nette ama büyük ihtimal iki elle dumbbell'ı enseye çekiştir diye tahmin ediyorum. kick back yapabilirsin veya dumbbelları dar tutuş ile arka kol çalışabilirsin ama bence hiç çalışma vücudun diğer kısımlarını çalışmadan çalışacaksan hiç yapma daha iyi.

• Like
Reactions: WX
önemli değil. bayram şimdi sen dinlen ama çalışmak istiyorsan karın kası çalışabilirsin.

• Like
bayramda dinlenmelisin eger salona gidiyorsan evde calısmana gerek yok ama günlük mekik şınav barfiks cekebilirsin kolay gelsin.

• Like
kola 3 hareket gir

dumbell curl

cross body hammer curl

preacher curl idealdir

şuan senin için
preacher curl hareketini nasıl yapsın evde o alet olmadan ? bir kol antrenmanı değil tüm bölge olmalı program yazılcaksa zaten biticek bayram az kaldı hiç elleme derim.

• Like
Back
Yukarı