Antrenman Programım bakıp eksik artısı söylermisiniz

3 ay oldu evde çalışıyorum, birine yazdırdım programı ama bana saçma geldi belki hiç anlamadığımdandır. Evde çalışıyorum; sehpa istasyon, halter setim ve yeterli ağırlık var. 3 ay kafama göre çalıştım, 3 ay sonunda program yazdırdım ama anlamadığım için anlayana soruyorum... Bu program uygun mudur? 3 ay oldu. Bana saçma gelen ön kola çok hareket yazmış, ayaklara da tekrarı 10 yerine 20 doğru mudur bu program; ve ay hesabına baktıgımızda çok az çalışmış olmaz mı bölgeler ?

NOT: LÜTFEN ANLAYANLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM VE ARADA GÖBEK VE BİLEK HAREKETLERİ VAR YAZMADIM

1. GÜN

GÖĞÜS HAREKETLERİ SET TEKRAR

Bench Press 4 10

İnchline Bench Press 4 10

Bench Dumbell Fly 4 10

Butter Fly 4 10

ÖN KOL HAREKETLERİ

Standin Barbell Curls 4 10

İncline Bench Dumbell Curls 4 10

Hammer Curls 4 10

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
1 GÜN DİNLENME
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

2. GÜN

KANAT HAREKETLERİ SET TEKRAR

One Arm Dumbell Rowing 4 10

Dumbell Pullover 4 10

OMUZ HAREKETLERİ

Shoulder Press Machine 4 10

Dumbell Shrug 4 10

1 GÜN DİNLENME

3. GÜN

ARKA KOL SET TEKRAR

Lyin Barbell Triceps 4 8

Lyin Dumbell Triceps 4 8

BACAK HAREKETLERİ

Squat 4 20

Hack Squat 4 20

BALDIR HAREKETLERİ

Seated Calf Raises 4 20

PROGRAM TEKRARI VEYA DİNLEN 1 GÜN

Back
Yukarı