alican2800
Üye
Merhaba kendime yeni bir beslenme programı hazırladım.179 boyunda 100 kg ağırlığındayım.Haliyle fazla yağlarım var.Diyet yapıp kondisyon bisikleti süreceğim.Ağırlık çalışmak istemiyorum.Ağırlık çalışmayacağım için günlük 70 gr kadar protein alımı benim için yeterli olur sanıyorum.Sizce yeter mi?
İşte beslenme programım
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 25 gr beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli), 2 haşlanmış yumurta
Kuşluk : 3 adet diyet bisküvi
Öğle : 150 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı,25 gr beyaz peynir
Gece : 2 porsiyon meyve
Hatalarım var mı? Varsa lütfen söyleyin.Dediğim gibi bu programı yapıp bisiklet süreceğim ağırlık çalışmayacağım.Şimdiden teşekkürler.
İşte beslenme programım
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 25 gr beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli), 2 haşlanmış yumurta
Kuşluk : 3 adet diyet bisküvi
Öğle : 150 g kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 g), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı,25 gr beyaz peynir
Gece : 2 porsiyon meyve
Hatalarım var mı? Varsa lütfen söyleyin.Dediğim gibi bu programı yapıp bisiklet süreceğim ağırlık çalışmayacağım.Şimdiden teşekkürler.