antrenman programımı buna göre nasıl planlamalıyım?

selamlar
full body çalışmak istiyorum ve haftada 4 gün çalışabileceğim çok güzel bir program bulup kendime göre bunu ayarladım.
ancak salon perş ve pazar günleri kapalı o yüzden cuma ve cumartesi ard arda çalışmam gerekecek. beslenmem güzel olduğu için dinlenmemi tamamlarım diye düşünüyordum. sonra aklıma şu geldi; cumartesi idmanını çıkarıp yerine kardiyo, karın ve eksik bölge için 1-2 izole egzersiz koymak.
sizce programa uyup antrenmanımı yapmayı mı yoksa cumartesiyi çıkarıp kardiyo vs yapmayı mı tercih etmeliyim?
boy 187, kilo 71, yaş 16-17
4 ay bir haftadır bu sporu yapıyorum ve 5 haftadır tek bölge çalışıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

4 ay tek bolge calisip simdide fullbodye gecmeyi yanlis buluyorum.en basta fullbody yapmaliydin.ornek gogusu 4 ay tek basina calisarak gogsun her kismini yeterince uyarmişsin simdi de fullbody yaparak gogusu kac hareketle ne kadar yorabilirsinki..
splite gecmen senin icin daha iyi olur.

4 ay tek bolge calisip simdide fullbodye gecmeyi yanlis buluyorum.en basta fullbody yapmaliydin.ornek gogusu 4 ay tek basina calisarak gogsun her kismini yeterince uyarmişsin simdi de fullbody yaparak gogusu kac hareketle ne kadar yorabilirsinki..
splite gecmen senin icin daha iyi olur.
cevabın için teşekkür ederim. ilk ay full body, iki ve üçüncü ay çift bölge, dördüncü ay tek bölge çalıştım. full body antrenmanını hafta ile çarptığımda tek bölgeden çok daha avantajlı oluyor. aslında şimdi önemli olan şey 4. gün antrenmanı hakkında

Back
Yukarı