Antrenman programı hakkında

Arkadaşlar merhaba, son 6 aydır bölgesel çalışıyorum. 1.gün Göğüs-Biceps,2.gün OFF, 3. gün Triceps-Omuz,4.gün OFF, 5. gün bacak ve 6. gün sırt bayadır bu programı takip ediyorum artık değişmek istiyorum. Önemli olan benim için bicepsle hangi kas grubunu koyabilirim. Şunu da fark ettim ki neden bilmiyorum, Göğüs-Biceps günün de ilk göğüs girip sonra bicepse geçtiğimde biceps antremanını sağlam çıkaramıyorum kollar göğüs çalışırken enerjiyi yiyor. Bunun tabi çok nedeni olabilir antrenman öncesi beslenme yada göğüs hareketlerinin çokluğu yahutta set ler. Bende bunun için göğüsü tek güne alıp, bicepsle hangi gurubu çalıştırmam gerekir diye düşünüyorum. Bana yardım ederseniz çok memnun olacağım.

Dip mot: Göğüsle biceps gününde ilk göğüs girdikten sonra biceps antrenmanı çok verimli olmuyor demiştim. Lakin o gün ilk önce biceps sonra göğüs girince rahatlıkla tamamlaya biliyorum antrenmanı bende mi bir anormallik var yahu

Krdesim simdi gögus calisirken tricepsler devredr olur sırt calisirkrn bicepsler devredr olur gogus calstiktan sonra yeterli dinlenme yaparsan hareketler arasında bicepsde çalisirken zorlanman imkansiz kaldirabilicrgin 8 10 tekrar cikarabilicegin agirliklari sec yani gogusye sonra bicepslerin fazla yorulmamasi gerek

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krdesim simdi gögus calisirken tricepsler devredr olur sırt calisirkrn bicepsler devredr olur gogus calstiktan sonra yeterli dinlenme yaparsan hareketler arasında bicepsde çalisirken zorlanman imkansiz kaldirabilicrgin 8 10 tekrar cikarabilicegin agirliklari sec yani gogusye sonra bicepslerin fazla yorulmamasi gerek

hocam sağol mesajın için bende anlamadım bende mi bir anormallik var diye. Göğüs hareketlerinde 4 hareket yapıyorum. Bench press 4x 30-20-20-20, bench fly 4x 20-15-10-10 , dumbbell bench press 4x 20-20-20-20 ve dumbbell pullover 3x 20-20-20 tekrar sayılırım fazla herhalde ondan yoruyor beni, 1 dakika dinlenme tekrar sayılarında set aralarında ise 2-3 dakika

hocam sağol mesajın için bende anlamadım bende mi bir anormallik var diye. Göğüs hareketlerinde 4 hareket yapıyorum. Bench press 4x 30-20-20-20, bench fly 4x 20-15-10-10 , dumbbell bench press 4x 20-20-20-20 ve dumbbell pullover 3x 20-20-20 tekrar sayılırım fazla herhalde ondan yoruyor beni, 1 dakika dinlenme tekrar sayılarında set aralarında ise 2-3 dakika
Niye bu kadar fazla tekrar yapiyosun ki? Enerjinin kalmaması gayet normal

Evet krdseim tekrR sayilarin cok fazla görunce ben bilr sasirdim.yani 20 tekrar olmaz senin icin 12 10 10 8 idealdir

Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için öyle deneyeyim bu antrenmanımda bakalım nasıl olacak, demek çok tekrarlarda enerji yetmiyor haklısınız. Birde bir şey daha danışmak istiyorum sizlere, 9 aydan beri antrenman yapıyorum son zamanlarda bilek ağrısı çekiyorum. Özellikle barbell curl de oldu sanırım bu ve afedersiniz salak gibi hiç bilek hareketleri koymamıştım programlarıma şimdi onları da dahil ettim. Bu bilek bandajları iş görür mü ağrıyı bir nebze kesmek için, şuan bench presslerde ağrı yok ama dumbell curllerde falan ağırlığı bıraktığım an bilekten yukarı doğru yanma oluyor.

Back
Yukarı