Arkadaşlar merhaba, son 6 aydır bölgesel çalışıyorum. 1.gün Göğüs-Biceps,2.gün OFF, 3. gün Triceps-Omuz,4.gün OFF, 5. gün bacak ve 6. gün sırt bayadır bu programı takip ediyorum artık değişmek istiyorum. Önemli olan benim için bicepsle hangi kas grubunu koyabilirim. Şunu da fark ettim ki neden bilmiyorum, Göğüs-Biceps günün de ilk göğüs girip sonra bicepse geçtiğimde biceps antremanını sağlam çıkaramıyorum kollar göğüs çalışırken enerjiyi yiyor. Bunun tabi çok nedeni olabilir antrenman öncesi beslenme yada göğüs hareketlerinin çokluğu yahutta set ler. Bende bunun için göğüsü tek güne alıp, bicepsle hangi gurubu çalıştırmam gerekir diye düşünüyorum. Bana yardım ederseniz çok memnun olacağım.
Dip mot: Göğüsle biceps gününde ilk göğüs girdikten sonra biceps antrenmanı çok verimli olmuyor demiştim. Lakin o gün ilk önce biceps sonra göğüs girince rahatlıkla tamamlaya biliyorum antrenmanı bende mi bir anormallik var yahu
Dip mot: Göğüsle biceps gününde ilk göğüs girdikten sonra biceps antrenmanı çok verimli olmuyor demiştim. Lakin o gün ilk önce biceps sonra göğüs girince rahatlıkla tamamlaya biliyorum antrenmanı bende mi bir anormallik var yahu