Antrenman Esnasında Neredeyse Hiç Terlemiyorum Gelişme Yok Mu ?

Yeni başladım 4 gün oldu dün mola günüydü kas ağrılarım geçti fakat esas sorun spor esnasında terlemiyorum. Setler hafif değil 3 12 seklinde hatta 9dan sonra kollarım yanmaya 12de uyuşuyo kollarımı hissetmiyorum yüzüm falan kızarıyo. Baya çaba gösteriyorum. Antrenman sonrasi da baya ağrıyo. Ama baya açik gidiyorum sizce ondan mı ? Edit:protein alımım günde 120 falan.) Antrenman esnasında 1.5lt su da içiyorum hatta dinlenme süresi 45saniyeyi geçmiyor ama terliyemiyorum. Gelisme olmaz mi korkuyoruum.

Salonun yapisina gore degisebilir terlemen sürekli havalaniyorsa salon klimali falansa terlemezzin fazla

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terlemek kıstas değildir ki! havalandırması dandik bir salonda ( ki bu benimki oluyor) aşırı derecede terleyebilirsin. benim gibi aşırı terleyen birisi bile bazı zamanlarda hiç terlemiyorum bazen su içinde kalıyorum. şahsi deneyimlerime göre eğer yemek ile antrenman arasındaki saati 2 saatten aza indirirsem çok terliyorum. çok takılma bence bu işe.

Krda ben durdugum yerde terliyorum sen nasil terlemiyorun baska bi sebep bulamiyorum calismakla alakasi yoktur benxe doktore görun :))

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önceden merdiven altı salonlarda kick boks yaptığım oldu ve antreman yapmasak bile terlerdik salonlada ilgili ayrıca kardiyo dışında fazla terlemessin zaten

Back
Yukarı